Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

09:45 10:00 (15 mins)

Main agenda

Chair's Welcome

  • Speaker Francine Cassia de Oliveira - Especialista em redes móveis, INATEL

10:40 11:20 (40 mins)

Main agenda

Morning Coffee Break

12:00 12:40 (40 mins)

Main agenda

Signaling Security: Protecting the 3G, 4G and 5G Networks

  • Understanding the threats to signaling networks (SS7, Diameter, SIP…)
  • Simplified administration through common multi-protocol solution
  • Using real-time analytics data to detect and protect (element profiling)
  • Doug Ranalli - Founder and Chief Strategy Officer, NETNUMBER

12:40 14:20 (100 mins)

Main agenda

Networking Lunch

14:00 14:40 (40 mins)

Main agenda

Securing the Mobile Network

  • Transform network security from single point solutions to a shared threat intelligence solution
  • Reduce network costs and protect MNOs’ infrastructure and customers from unwanted traffic on EPC networks
  • Disseminate security policies across the mobile network
  • Rayberg Rodrigues - Technical Sales Manager, SONUS

14:40 16:20 (100 mins)

Main agenda

The Importance of Security at Device and Network Level - Ensuring Effective and Highly Efficient Security Solutions for LTE Networks

  • Panellist David Pfannemuller Guimaraes - Core Network Technology Consultant , OI
  • Panellist Ignacio Perrone - Research Manager, Digital Transformation, FROST & SULLIVAN

16:00 18:00 (120 mins)

Main agenda

Cocktail Networking Reception

Exclusive Drinks Reception Sponsored by Sonus