Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Oct 17
Show Filter
8:00am - 9:00am 60 mins
Registration & Breakfast
9:00am - 9:15am 15 mins
Introduction & Welcome: United We Stand
  • Jim Hodges - Principal Analyst – Cloud and Security, Heavy Reading
  • Maxine Holt - Research Director, Security, Ovum
more

Threats are proliferating, attacks are coming faster and getting more dangerous and attack surfaces are broadening. Enterprises and service providers need new skills, technologies and staffing strategies to keep up and deliver end-to-end seamless security.

9:15am - 9:35am 20 mins
Service Provider Keynote: Verizon
  • Bryan Sartin - Executive Director, Global Security Services, Verizon
more
9:35am - 10:25am 50 mins
Panel: Leveraging Automation to Secure Multicloud Architecture
  • Moderator Jim Hodges - Principal Analyst – Cloud and Security, Heavy Reading
  • Chris Richter - Senior VP, Global Security Services, CenturyLink
  • Chad Thompson - Executive Director - Cloud and Container Cybersecurity, JPMorgan Chase & Co.
more

Enterprises and service providers face the challenge of securing infrastructure across multiple public clouds as well as their own private cloud and legacy infrastructure. This panel will address in detail the common design principles that should be adopted to secure a multicloud architecture and home in on how automation can contribute to this goal. The session will also include a frank discussion of what level of progress has been achieved in the implementation of these principles, how automation has played a part to date and what security hurdles remain.

10:25am - 10:45am 20 mins
Technology Briefing/Keynote- Diamond Sponsor
10:45am - 11:00am 15 mins
Coffee Break
11:00am - 11:15am 15 mins
Fireside Chat with an Enterprise CISO or CIO
11:15am - 11:35am 20 mins
Enterprise CISO or CIO Keynote
11:35am - 12:30pm 55 mins
Panel: Automation to the Rescue
  • Moderator Maxine Holt - Research Director, Security, Ovum
more

Automation tools can help service providers and enterprises speed operations and reduce costs. However, automation is broadly defined and subject to interpretation, which makes the development and implementation of a holistic, automation-based security strategy difficult. This panel will commence by breaking down automation into the relevant capabilities (e.g. dehumanizing processes, machine learning and AI) and then address the value proposition, benefits, challenges and concerns associated with applying automation to enterprises' and service providers' approach to security.

12:30pm - 2:00pm 90 mins
Lunch & Tabletop Displays
2:00pm - 2:15pm 15 mins
Technology Briefing/Keynote- Super Platinum Sponsor
2:15pm - 2:35pm 20 mins
Service Provider Fireside Chat
  • Jim Hodges - Principal Analyst – Cloud and Security, Heavy Reading
  • Chris Richter - Senior VP, Global Security Services, CenturyLink
more
2:35pm - 3:25pm 50 mins
Panel: Security Implications of Universal Service Use Cases
  • Moderator Jim Hodges - Principal Analyst – Cloud and Security, Heavy Reading
  • Panelist Bryan Sartin - Executive Director, Global Security Services, Verizon
more

The world is quickly converging to a single service domain in which enterprise, carrier and third-party segment services such as connected car must be seamlessly and holistically delivered. This shift to a “universal service” use case will drive a fundamental redefining of security services in a perimeter-less world. This redefinition process will on some level necessitate the adoption of advanced orchestration, API management, monitoring and machine learning enriched policy enforcement. This session will consider how these advanced techniques can be applied to meet the complex security requirements associated with universal service use cases driven by IoT and 5G.

3:25pm - 3:45pm 20 mins
Coffee Break & Tabletop Displays
3:45pm - 4:00pm 15 mins
Technology Briefing/Keynote- Super Platinum Sponsor
4:00pm - 4:50pm 50 mins
Panel: Everyone is a CISO: The Rise of DevSecOps
  • Moderator Maxine Holt - Research Director, Security, Ovum
more

Security doesn’t have to be a barrier to productivity. By combining security and operations, and embracing the principles and process methodology of DevSecOps, enterprises and service providers can achieve both security and agility. This session will examine the benefits of adopting a DevSecOps model as a coherent and effective approach to software delivery, as well as the implementation challenges that are likely to be encountered.

4:50pm - 5:00pm 10 mins
End of Day Wrap-Up
  • Jim Hodges - Principal Analyst – Cloud and Security, Heavy Reading
more

What are the practical takeaways that enterprise security leader attendees should leave with? What should service providers consider incorporating into their offering? Join our analyst hosts in distilling the day’s content into some key thoughts for consideration.

5:00pm - 6:00pm 60 mins
Networking Reception & Tabletop Display