Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Kevin Walker

Finding the right IoT security strategy and methodology to secure the IoT network infrastructure - Title Sponsor Presentation - Juniper Networks

Juniper Networks

Thien La

Journey to the Secure Cloud

Wellmark Blue Cross Blue Shield

Arjmand Samuel

Building Trustworthy IoT Systems

Microsoft

David Hahn

Panel: Learning from Infamous Security Breaches

Hearst

Oct 23
Show Filter
8:00am - 8:50am 50 mins
Main agenda
Breakfast
8:50am - 9:00am 10 mins
Main agenda
Opening Remarks
9:00am - 9:20am 20 mins
Main agenda
Finding the right IoT security strategy and methodology to secure the IoT network infrastructure - Title Sponsor Presentation - Juniper Networks
  • Kevin Walker - Security CTSO (Chief Technology and Strategy Officer), Juniper Networks
more
9:20am - 9:40am 20 mins
Main agenda
Journey to the Secure Cloud
  • Thien La - CISO, Wellmark Blue Cross Blue Shield
more

Join Wellmark Blue Cross and Blue Shield’s CISO Thien La as he shares Wellmark’s two-year journey designing the healthcare leader’s cloud architecture and migration plan. La will discuss specific concerns for highly regulated industries, along with their experience working with leading cloud providers.

9:40am - 10:00am 20 mins
Main agenda
Building Trustworthy IoT Systems
  • Arjmand Samuel - Security lead for Microsoft Azure Internet of Things, Microsoft
more
10:00am - 10:40am 40 mins
Main agenda
Panel: Learning from Infamous Security Breaches
  • David Hahn - CISO, Hearst
  • Moderator Katherine Fithen - Chief Privacy Officer, SecureWorks
  • Arun Hegde - Principal Security Architect, Fortune500 Media Company
  • Wei Li - Information Security Director, PricewaterhouseCoopers
more
  • Reviewing some of the most recent and large scale enterprise breaches across industries
  • Searching for collaboration and interoperability among established security vendors to secure IoT
  • What were the vulnerabilities that malicious actors could exploit
  • How can we better prepare and how can enterprises influence security vendor collaboration
10:40am - 11:30am 50 mins
Main agenda
Coffee Break & Expo Hall Visit
11:30am - 11:50am 20 mins
Main agenda
Leveraging Blockchain and Internet of Things (IoT) to Digitize your Supply Chain
  • Samantha Radocchia - Co-founder & CMO, Chronicled
more

This session examines the current and future roles blockchain technology is playing in supply chain applications. Learn how supply chain applications - when combined with items like IoT microchips and sensors - can create a powerful smart supply solution used across a variety of applications, including product authentication, identification, track and trace, smart sensors and regulatory compliance, and machine to machine interactions. By attending this session, you will:

  • Understand how IoT x Blockchain consortia are working towards a global protocol with Trusted IoT Alliance covering:
    • Register
    • Verify
    • Transfer
    • Ledger
    • Wallet (Machine to Machine)
  • Explore a use case for securely and cryptographically sealing a package and giving a unique identity to a product in the supply chain with Gold
  • Learn how blockchain technology can be used to track temperature data through the last mile in the pharmaceutical supply chain
  • Hear a case study that explains how pharma serialization can be used to achieve Drug Supply Chain Security Act (DSCSA) compliance
11:50am - 12:30pm 40 mins
Main agenda
Panel: Developing strategic partnership between blockchain startups and the IoT ecosystem
  • Moderator David Allan Cohen - CEO, Dcntral & IOTA Foundation Member
  • Shuang Liang - Co-Founder, Oaken Innovations
  • Samantha Radocchia - Co-founder & CMO, Chronicled
  • Tom Plunkett - Consulting Solutions Director, Oracle Consulting
more
  • How are IoT vendors looking at blockchain, what are the use cases
  • How startups should think of a strategically about build a solution to solve IoT security challenges
  • What risks and benefits does blockchain implementation pose
12:30pm - 1:30pm 60 mins
Main agenda
Lunch Break - Main Stage: Security Workshops for Basic to Advanced
  • Marvin Stein - Sr. Advisory Systems Engineer/ Security, Virtustream
more
12:30pm - 1:30pm 60 mins
Interactive Sessions
Security Workshops for Basic to Advanced
  • Marvin Stein - Sr. Advisory Systems Engineer/ Security, Virtustream
more
  • What makes an effective information security program for an organization? This educational presentation is intended to promote:
  • Awareness of the importance of need for IT security
  • Understanding of Cyber security vulnerabilities and corrective measures
  • The interactive discussion will focus on those information security risks facing all small organizations and how those risks can be identified and managed. Topics will include:
  • How your data is vulnerable
  • What you can lose through an information security breach
  • Practical steps to protect your operations
  • How to use information security vendors and consultants
  • How to evaluate tools and techniques based on your needs
  • This free educational program is intended for individuals and businesses with limited in-house resources to understand and implement IT security. City, county and state government entities, as well as small/medium/large c business owners & managers are encouraged to attend.

    Security Workshops for Basic to Advanced - by Verizon

1:30pm - 1:50pm 20 mins
Main agenda
Blockchain Security & Privacy: A Government Perspective
  • Anil John - Program Manager, Identity Management and Data Privacy Research, Cyber Security Division, DHS Science and Technology (S&T), Department of Homeland Security
more


Mapping security and privacy principles onto the Blockchain

Capability gaps and where DHS is investing to close them

Use Cases for Government use of Blockchain technologies

DHS R&D Projects and Pilots

1:50pm - 2:10pm 20 mins
Main agenda
Blockchain, IoT, & the Future of Mobility
  • John Gerryts - CEO, Oaken Innovations
more
2:10pm - 2:50pm 40 mins
Main agenda
Panel: Exploring blockchain Proof of concepts in deployments in banking and finance
  • Igor Telyatnikov - COO, AlphaPoint
  • Ron Quaranta - Chairman, Wall Street Blockchain Alliance
  • Scott Matsumoto - CISO, Circle
  • Morgan Hill - Co-Chief Investment Officer, Managing Partner, AxionV
  • Moderator Joseph Raczynski - Technologist, Thomson Reuters
  • Yorke Rhodes III - Global Business Strategy / Blockchain & Identity, Microsoft
more
2:50pm - 3:50pm 60 mins
Main agenda
Coffee Break & VIP Networking
3:50pm - 4:10pm 20 mins
Main agenda
Blockchain & Identity @Microsoft
  • Yorke Rhodes III - Global Business Strategy / Blockchain & Identity, Microsoft
more
4:10pm - 4:30pm 20 mins
Main agenda
Delivering blockchain in mainstream enterprise
  • Kesem Frank - Co-Founder and COO, Nuco
more
  • Use cases and success stories
  • The Aion network and the solving the challenge of interoperability
4:30pm - 5:10pm 40 mins
Main agenda
Innovation Hubs and Sandboxes
  • Kelcey Gosserand - Blockchain Evangelist, Trellis
  • Chad Arroyo - Executive Director, Bunker Labs
  • Dario de Martino - M&A and Blockchain Attorney, Morrison & Foerster
  • Moderator Tony Sklar - Sr. Technology Reporter, Lima Charlie News
more

The Panel topics will include innovation in-house and what is the path to successful implementation of blockchain initiatives. Innovation Hubs and Sandboxes: Where innovation is being cultivated in your organization. What are the next generation of financial services. What are your vendors doing for your blockchain initiatives. Security, Identity and asset management, can blockchain solve these issues fast. Additional topics and case studies can be added if a panelist feels it's relevant.

5:30pm - 8:30pm 180 mins
Main agenda
Drink Reception - Mark.Stevens@knect365.com