Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Kenneth Geers

The cold War in the cyberspace is Getting Hotter

NATO Cyber Center

Salim AbiEzzi

IoT Security Begins at the Edge: Security best practices from the edge to the cloud

VMWare

Lambert Hogenhout

Blockchain from the perspective of human development

United Nations

Cameron D'Ambrosi

Panel: The Full Stack Security Package – IoT & Cloud Security + Blockchain + Privacy and Identity

OWI Consulting

Oct 24
Show Filter
8:00am - 8:50am 50 mins
Main agenda
Breakfast
8:50am - 9:00am 10 mins
Main agenda
Opening Remarks
9:00am - 9:20am 20 mins
Main agenda
The cold War in the cyberspace is Getting Hotter
  • Kenneth Geers - Ambassador, NATO Cyber Center
more
9:20am - 9:40am 20 mins
Main agenda
IoT Security Begins at the Edge: Security best practices from the edge to the cloud
  • Salim AbiEzzi - Director of R&D in the Internet of Things Group, VMWare
more
9:40am - 10:00am 20 mins
Main agenda
Blockchain from the perspective of human development
  • Lambert Hogenhout - Chief Analytics, Partnership and Innovation, United Nations
more

How does the UN look at blockchain?

Overview of WFP project with cryptocurrency in Refugee camp

How should we prepare for the blockchain enabled future

10:00am - 10:40am 40 mins
Main agenda
Panel: The Full Stack Security Package – IoT & Cloud Security + Blockchain + Privacy and Identity
  • Cameron D'Ambrosi - Director, OWI Consulting
  • Andy Roth - Partner, Cooley
  • Rudy Bakalov - Managing Director, PricewaterhouseCoopers
more
10:40am - 11:10am 30 mins
Main agenda
Coffee Break & Main Stage: Security Startup Pitches
11:30am - 11:50am 20 mins
Main agenda
An ecosystem approach to frictionless digital identity
  • Dmitry Barinov - CTO, SecureKey
more
11:50am - 12:10pm 20 mins
Main agenda
Using Blockchain for Privacy, Safety and Security in IoT-Based Power Grids
  • Karla Kvaternik - Research Scientist, Siemens
more
  • Power grids are undergoing major changes due to rapid growth in renewable energy resources and improvements in battery technology. These changes create significant management challenges. To tackle these challenges, decentralized IoT solutions are emerging. In these decentralized power grids, consumers with energy generation and storage capabilities can trade energy with each other. However, providing security, safety, and privacy in a decentralized and power grid is very challenging. On the one hand, consumers’ personal information must be protected from their trade partners and the system operator. On the other hand, the system must be protected from careless or malicious trading. This talk will present how Blockchain can be used to enables consumers to trade energy without sacrificing their privacy while maintaining a stable operating conditions in the power grid.
12:30pm - 12:50pm 20 mins
Main agenda
Innovation in private and public blockchain
  • Joe Bender - Decentralization Engineer, ConsenSys
  • Jesse Grushack - Strategy & Product, ConsenSys
more
12:30pm - 1:30pm 60 mins
Main agenda
Lunch Break & Main Stage: White Hacking Demo –Kevin Thomas & Josh Domangue, Independent Security Evaluators
  • Josh Domangue - Analyst, Independent Security Evaluators
  • Kevin Thomas - Analyst, Independent Security Evaluators
more
12:30pm - 1:30pm 60 mins
Interactive Sessions
White Hacking Demo by Independent Security Evaluators
  • Kevin Thomas - Analyst, Independent Security Evaluators
  • Josh Domangue - Analyst, Independent Security Evaluators
more

Presented by organizers of security research concept IoT Village, this session delivers live demos of exploits against biomedical devices, including patient monitors -- a piece of security research that was recently featured on a CBS Network On Assignment segment. The presentation addresses the impacts that such exploits could have on the delivery of care, and the correlating impacts to patient safety. Attendees will leave with actionable insights on how to remedy similar underlying security flaws across all connected devices.

1:30pm - 1:50pm 20 mins
Main agenda
Creating Provable Cybersecurity with Blockchain and Trusted Computing
  • Steven Sprague - CEO, Rivetz Corp
more
1:50pm - 2:30pm 40 mins
Main agenda
Panel: Understanding DAOs and ICOs: Risks & Benefits
  • Alex Mashinsky - Founder, Celsius Foundation
  • Ilia Frankstein - Advisor IT/Strategy/Finance, SONM
  • Gayatri Sarkar - VC, Castor Venture
  • Moderator Tina Mulqueen - CEO / CMO / Columnist, Kindred Marketing Company / Grey Cloak Technologies / Forbes, Huffington Post, Thrive Global, New York Lifestyles Magazine, Today Show
  • Patrick Baron - Head of Business Development, Ambisafe
more
  • How DAOs are changing the traditional fundraising methods and how are new business models structured
  • What are the risk factors of investing in ICOs on the long term
2:50pm - 3:50pm 60 mins
Main agenda
Coffee Break & Blockchain Startup/ ICO pitches
2:50pm - 3:00pm 10 mins
Startups
Woodenshark
  • Dmitry Gorilovsky - Co-founder and CEO, Moeco
more
3:00pm - 3:10pm 10 mins
Startups
Cryptyk
  • Adam Weigold - Founder & CEO, Cryptyk
more
3:10pm - 3:20pm 10 mins
Startups
Kinguin
  • Kim Rom - Chief Gaming Officer, Kinguin
more
3:20pm - 3:30pm 10 mins
Startups
WealthMan
  • Alexander Pougatchevski - Project Manager, WealthMan
more
3:30pm - 3:40pm 10 mins
Startups
Nucleus Vision
  • Abhishek Pitti - CEO, Nucleus Vision
more
3:50pm - 4:10pm 20 mins
Main agenda
Valuation models for digital assets
  • Eric Lamison-White - Founder, Pareto Network
more