Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Andi Mann

Inside the Mind of a Transformational CIO

Splunk

8:00am - 7:00pm 660 mins
Registration
Registration
8:30am - 8:55am 25 mins
Info
Networking
Breakfast & Networking

Open to all attendees.

8:50am - 8:55am 5 mins
Info
Keynote Programming
Welcome Remarks
  • Host Thomas Baker - Senior Account Executive, Channel Partners
  • Host Kelly Danziger - Market Leader Channel, Knect365: TMT an Informa Company

Open to all attendees.

8:55am - 9:10am 15 mins
Info
Keynote Programming
Channel Update
  • Host T.C. Doyle - Senior Content Director, Channel, Channel Futures
  • Host Lorna Gary - Editor in Chief, Channel Partners Online and Channel Futures

Location: Level 5, The Palazzo Ballroom L

Open to all attendees.

9:10am - 9:17am 7 mins
Info
Fastball
Fastball

Open to all attendees.

9:17am - 9:42am 25 mins
Info
Keynote Programming
2019 Influencer of the Year

Open to all attendees.

9:42am - 9:50am 8 mins
Info
Fastball
Fastball

Open to all attendees.

9:50am - 10:15am 25 mins
Info
Keynote Programming
Keynote

Open to all attendees.

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Business of the Channel Conference Track
Business of the Channel Track Session
  • Speaker Seth Collins - Managing Director, MartinWolf

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Channel Revenue & Supplier Portfolio Conference Track
Strategies for Success in Contact Center as a Service

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Channel Marketing & Sales Conference Track
Channel Chief Roundtable

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

10:30am - 11:30am 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.


10:30am - 11:30am 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

 Separate registration required.

10:30am - 11:30am 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.


11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Business of the Channel Conference Track
Catching & Keeping Rising Stars
  • Speaker John Davenjay - CEO, Bowman Williams

The channel is notorious for fighting to grab top talent from competitors. Service providers are constantly jockeying over top-producing channel sales reps, confidence-inspiring vCIOs, revenue-generating solutions engineers and visionary partner managers.  Without the proper game plan to source, hire and retain, that ongoing battle can become a bottleneck to scaling business. How do you spot rising stars, lasso top players and retain that talent? We’ll help you develop a strategy.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Channel Revenue & Supplier Portfolio Conference Track
Channel Revenue & Supplier Portfolio

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Channel Marketing & Sales Conference Track
Channel Marketing & Sales Track Session

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:55am - 12:25pm 30 mins
Info
Networking
Lunch & Networking

Open to all attendees.

12:15pm - 12:35pm 20 mins
Info
Keynote Programming
Inside the Mind of a Transformational CIO
  • Speaker Andi Mann - Chief Technology Advocate, Splunk

Open to all attendees.

12:35pm - 12:42pm 7 mins
Info
Fastball
Fastball

Open to all attendees.

12:42pm - 1:02pm 20 mins
Info
Keynote Programming
Keynote

Open to all attendees.

1:02pm - 1:10pm 8 mins
Info
Fastball
Fastball

Open to all attendees.

1:09pm - 1:19pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Trailblazer

Open to all attendees and exhibitors.

1:19pm - 1:26pm 7 mins
Info
Fastball
Fastball

Open to all attendees.

1:26pm - 1:51pm 25 mins
Info
Keynote Programming
Keynote

Open to all attendees.

2:00pm - 2:45pm 45 mins
Info
Business of the Channel Conference Track
Business of the Channel Track Session presented with The Alliance Partners

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

2:00pm - 2:45pm 45 mins
Info
Channel Revenue & Supplier Portfolio Conference Track
Supplier Portfolio Track Session presented with Cloud Girls

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

2:00pm - 2:45pm 45 mins
Info
Channel Marketing & Sales Conference Track
Channel Marketing & Sales Track Session

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

2:00pm - 3:00pm 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.


2:00pm - 3:00pm 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.


2:00pm - 3:00pm 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.


3:00pm - 3:45pm 45 mins
Info
Business of the Channel Conference Track
Business of the Channel Track Session

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

3:00pm - 3:45pm 45 mins
Info
Channel Revenue & Supplier Portfolio Conference Track
Cybersecurity and Data Breaches Ffrom a Business Lawyer's Perspective
  • Speaker Kathy Winger - Attorney at Law, Law Offices of Kathy Delaney Winger

Significant changes in the cybersecurity and data breach legal landscape mean you need to reassess your exposure, as well as that of customers. The fact is, no company is immune from liability. In this session, we’ll discuss current and future cybersecurity/data breach legislation and the FTC’s role in regulatory and enforcement actions related to cybersecurity and data breaches. We’ll cover steps to take to protect customers before, during and after a data breach, reveal liability for third-party providers (read: you) and touch on the ins and outs of cyber insurance.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

3:00pm - 3:45pm 45 mins
Info
Channel Marketing & Sales Conference Track
Let's Crack the Customer Loyalty Code
  • Speaker Michael Schmidtmann - Peer Group Facilitator and Business Coach, Trans4mers

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

4:00pm - 7:00pm 180 mins
Info
Expo Hall
Expo Hall Open

Open to all attendees and exhibitors.

4:00pm - 7:00pm 180 mins
Info
Expo Hall
Opening Reception in the Expo Hall

After a full day of education sessions and workshops, the channel is ready to unwind! The opening night reception is your opportunity to grab a drink and a plate of tasty food and get down to the business of networking.

Open to all attendees and exhibitors.

4:00pm - 7:00pm 180 mins
Info
Expo Hall
MSP Pavilion

Open to all attendees and exhibitors.

4:00pm - 7:00pm 180 mins
Info
Expo Hall
Game Zone

Open to all attendees and exhibitors.

4:00pm - 4:15pm 15 mins
Info
Channel Partners Studio
Coffee with Craig & Kevin

Open to all attendees and exhibitors.

4:00pm - 7:00pm 180 mins
Networking
VIP Lounge
4:15pm - 7:00pm 165 mins
Info
Channel Partners Studio
Channel Partners Studio Interviews

Schedule

4:15 - 4:30 p.m. 

4:30 - 4:45 p.m. 

4:45 - 5:00 p.m. 

5:00 - 5:15 p.m. 

5:15 - 5:30 p.m. 

5:30 - 5:45 p.m. 

5:45 - 6:00 p.m. 

6:00 - 6:15 p.m. 

6:15 - 6:30 p.m. 

6:30 - 6:45 p.m. 

6:45 - 7:00 p.m. 

Open to all attendees and exhibitors.

5:00pm - 6:00pm 60 mins
Info
Networking
Power Hour

Separate registration required.

6:30pm - 8:00pm 90 mins
Info
Networking
Channel Partners Influencers & 360° Awards Networking Reception

Separate registration required.