Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Jo Peterson

3 Cutting-Edge Techs That Bleed Green

Clarify360

Lynn Haber

Masters & Distributors Panel

Channel Partners

John DeLozier

Be a Customer Experience Rock Star With Cloud Communications

8x8

Michelle Bailey

The Innovation Imperative

IDC Research Fellow

Catherine Sugarbroad

Take the SMB Challenge

Verizon

8:30am - 6:00pm 570 mins
Info
Registration
Registration
8:30am - 9:00am 30 mins
Info
Networking
Breakfast & Networking sponsored by 8x8 Inc.

Open to all attendees.

8:50am - 9:10am 20 mins
Info
Keynote Programming
3 Cutting-Edge Techs That Bleed Green
  • Speaker Jo Peterson - Vice President, Cloud Services, Clarify360

Partners have a reputation for ignoring new technologies until they reach what Gartner calls the “plateau of productivity.” Problem is, by then, everyone is vying for that business. Jump in during the dreaded “trough of disillusionment,” and you have a chance to grab some first-mover dough. In this keynote, we’ll zero in on some emerging technologies that have real potential for partners intrepid enough to walk the razor’s edge.

Open to all attendees.

9:10am - 9:17am 7 mins
Info
Fastball
Fastball presented by Pax8

Open to all attendees.

9:17am - 9:42am 25 mins
Info
Keynote Programming
Masters & Distributors Panel
  • Moderator Lynn Haber - Senior Editor, Channel Partners

Open to all attendees.

9:42am - 9:50am 8 mins
Info
Fastball
Fastball presented by Mitel

Open to all attendees.

9:50am - 10:15am 25 mins
Info
Keynote Programming
Be a Customer Experience Rock Star With Cloud Communications
  • John DeLozier - Channel Chief and Vice President of Channel Strategy and Execution, 8x8

The new speed of business is faster than ever. Our customers, your customers and your customers’ customers expect a fine-tuned, omnichannel experience—and they expect information and resolutions immediately. Join John DeLozier to discuss how businesses are using one cloud communications platform to step up their tempo and outpace competitors.

Open to all attendees.

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Business Strategy Conference Track sponsored by Nextiva
Channel Futures Think Tank
  • Moderator Marie Rourke - Founder and Chief Channel Strategist, WhiteFox Marketing Inc.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Marketing & Technology Conference Track sponsored by Nextiva
An Insider's Guide to Becoming a Video & Interview Ninja
  • Panelist Lorna Garey - Editor in Chief, Channel Partners Online and Channel Futures
  • Panelist Lynn Haber - Senior Editor, Channel Partners
  • Panelist Maggie Miller - Content Marketing Director, Channel Partners
  • Panelist Craig Galbraith - Executive Online Managing Editor, Channel Partners

Social media and the demand for companies to create video content has changed everything. It used to be just executives doing interviews and being in front of the camera. Now, it’s everyone’s job. In this session, Channel Partners editorial leads will reveal insider advice for acing press or peer interviews and coming across as a pro on video.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Cloud & Colo Conference Track presented with Data Center Knowledge sponsored by Nextiva
Mastering Colocation to Maximize Profit
  • Track Chair Yevgeniy Sverdlik - Editor-in-Chief, Data Center Knowledge
  • Speaker Kirk Killian - President, Partners National Mission Critical Facilities

The data center colocation industry is projected to reach more than $60 billion in revenues by 2022, with annual growth exceeding 14 percent. Colocation has evolved significantly in recent years, and understanding key changes in delivery, reliability, services and pricing is critical to maximizing profits for channel partners. This engaging, interactive session will discuss key industry changes, followed by a “Top Ten” list of specific, executable strategies channel partners can intelligently adopt to maximize profits through expanding revenue and services paths, enhancing deployment and contract flexibility, and reducing colocation costs, all while controlling and preserving excellent data center delivery to the end user.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

10:30am - 12:00pm 90 mins
Info
VIP Events
VIP Session with Telarus

Separate registration required.


10:30am - 11:30am 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.


10:30am - 11:30am 60 mins
Info
VIP Events
VIP Session

Separate registration required.

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Cloud & Colo Conference Track presented with Data Center Knowledge sponsored by Nextiva
My Customer Said, “Get Us to the Cloud!” But Which Workloads Stay On-Prem?
  • Track Chair Yevgeniy Sverdlik - Editor-in-Chief, Data Center Knowledge
  • Speaker Mor Cohen - CTO, Cloud, Turbonomic

Your customers’ CIOs are under incredible pressure to meet digital transformation goals, and “getting to the cloud” is typically an important component. However, moving a mix of newer and legacy applications to the cloud is complicated. Some workloads are fairly static, while others are quite variable. Mistakes in placement may be costly to the organization, both in performance and real dollars. In this session, we will explain how to identify applications that can easily move to the cloud versus those that should be left alone and discuss how to move workloads to ensure that customers get maximum value from their cloud journeys.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Business Strategy Conference Track sponsored by Nextiva
CEO Roundtable
  • Moderator T.C. Doyle - Senior Content Director, Channel, Channel Futures
  • Panelist Fred Voccola - CEO, Kaseya
  • Panelist Daniel Saks - President & Co-CEO, AppDirect

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Marketing & Technology Conference Track sponsored by Nextiva
CP 100 Award Winners Spotlight
  • Moderator Kris Blackmon - Content Director, Channel Trends, Channel Futures

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:55am - 12:25pm 30 mins
Info
Networking
Lunch & Networking sponsored by Verizon

Open to all attendees.

12:00pm - 4:00pm 240 mins
Info
Networking
BCM One Technology Lounge - Jasmine E

Come for a Drink, Stay for the Partnership

Stop by the BCM One Technology Lounge – Room: Jasmine E and enjoy a drink and light appetizers.  Discover why agents and VARS are loyal partners with BCM One.

We’d love to meet with you to discuss about our enhanced channel partner program and overall solutions and support you’ll receive from BCM One.  We can update you about our recent big announcement as we embark on our next level of growth and what that means to you as a BCM One channel partner.   Schedule a meeting at marketing@bcmone.com.

Open to all attendees. 

12:15pm - 12:40pm 25 mins
Info
Keynote Programming
The Innovation Imperative
  • Speaker Michelle Bailey - Group Vice President, General Manager, IDC Research Fellow

The advent of new cognitive capabilities along with massive computer-generated automation make three facts immutable: 

  1. Applications and data will be increasingly fragmented across a new generation of infrastructure. 
  2. Service provider ecosystems will challenge the relevance of incumbent technology vendors. 
  3. The new IT buyer will favor innovation over the status quo because digital disruption means the risk of changing nothing is becoming greater than the risk of failure.


Now, a new class of provider is emerging in support of that IT buyer. In this keynote, Michelle Bailey, group vice president, general manager and IDC research fellow, will explain why it's a watershed moment for enterprise technology adoption — and how partners can become an intrinsic part of that success.

Open to all attendees.

12:40pm - 12:47pm 7 mins
Info
Fastball
Fastball presented by Oracle

Open to all attendees.

12:47pm - 12:57pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Trailblazer
  • Speaker Cheryl Cook - Senior Vice President, Dell EMC

Open to all attendees.

12:57pm - 1:04pm 7 mins
Info
Fastball
Fastball presented by Altaro Software

Open to all attendees.

1:04pm - 1:12pm 8 mins
Info
Keynote Programming
Lightning Talk

Open to all attendees.

1:12pm - 1:19pm 7 mins
Info
Fastball
Fastball

Open to all attendees.

1:19pm - 1:49pm 30 mins
Info
Keynote Programming
Take the SMB Challenge
  • Catherine Sugarbroad - Executive Director of the Small Business Product & Pricing Organization, Verizon

Let’s face it, the SMB market is underserved. Do we really understand their mindset? Are they consumers or are they businesses or something completely unique? There are nearly 30 million small businesses in the United States employing 47.8 percent of US workers according to US Small Business Administration. Getting to know this enigmatic group of customers can unlock significant growth opportunities in the channel, yet very few companies have taken the challenge to really get the know them. Catherine will share what she and her team have learned about the SMB persona and how your business can use it to accelerate your business.

Open to all attendees.

2:00pm - 6:00pm 240 mins
Info
Expo Hall
Expo Hall Open

Location: Bayside AB

Open to all attendees and exhibitors.

2:00pm - 6:00pm 240 mins
Info
Expo Hall
Pub Crawl

Location: Bayside AB

Discussing business over drinks is a tried-and-true way to make new connections — we’re just making it more convenient! Visit participating exhibitors’ booths during expo hall hours for a complimentary beverage.Open to all attendees.

Open to all attendees and exhibitors.

2:00pm - 6:00pm 240 mins
Info
Expo Hall
MSP Pavilion

Location: Bayside AB

The MSP Pavilion is a designated area on the show floor where MSPs can find the solutions and services they are looking for, all in one location. View our floor plan to learn more >>

Open to all attendees and exhibitors.

2:00pm - 6:00pm 240 mins
Info
Expo Hall
Cloud Pavilion

Location: Bayside AB

The Cloud Pavilion is a designated area on the show floor where partners can find cloud-related solutions and services. View our floor plan to learn more >>

Open to all attendees and exhibitors.

2:00pm - 2:10pm 10 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Coffee with Craig & Kevin

Open to all attendees and exhibitors.

2:00pm - 6:00pm 240 mins
Networking
VIP Lounge
2:00pm - 2:50pm 50 mins
Info
Thunderdome
Thunderdome: SD-WAN
  • Ringmaster Bryan Reynolds - Director, Sales Operations, TBI
  • Inquisitor Shaquille Fontenot - Director of Marketing, CNSG

No steel cages here, just a forum where attendees can face a panel of top SD-WAN suppliers in a head-to-head matchup. We'll have timer in hand to make sure the action keeps moving.

You will hear from the following suppliers during this session:

Matt Douglas, Sr. Director Sales Engineer, CBTS

Open to all attendees and exhibitors. 

2:00pm - 2:50pm 50 mins
Info
Provider Presentation
Provider Presentation presented by Vade Secure
2:10pm - 2:55pm 45 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Channel Partners Studio Interviews

2:10 - 2:25 p.m. 

2:25 - 2:40 p.m. 

2:40 - 2:55 p.m. 

Open to all attendees and exhibitors.

2:55pm - 3:05pm 10 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Fourth Annual Cloud Girls Rising: Women to Watch Awards
  • Award Presenter Janet Schijns - CEO, JS Group

Cloud Girls, along with the Alliance of Channel Women, will honor women in the service provider, cloud provider and channel community who have shown leadership and innovation in the emerging cloud space in 2018.

Winners will be named in two categories:

  • Trailblazer: A seasoned female technology industry veteran who is paving the way for her organization, customers and industry in advancing cloud and next-generation technology solutions.
  • Rising Star: A female up-and-comer in the cloud community who has shown initiative in advancing cloud and next-generation technology solutions for her organization, customers and the industry.


Open to all attendees and exhibitors.

3:05pm - 4:20pm 75 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
New Exhibitors News Desk

Want a cheat sheet on hot first-time exhibitors? Stop by the Channel Partners Studio for our New Exhibitor News Desk. Hear from select first-time exhibitors in this SNL-esque newsroom. The jokes and jabs will keep you entertained and leave you eager to learn more.

Open to all attendees and exhibitors.

4:20pm - 4:50pm 30 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Channel Partners Studio Interviews

4:20 - 4:35 p.m. 

4:35 - 4:50 p.m. 

Open to all attendees and exhibitors.

5:00pm - 5:25pm 25 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Channel Partners Awards Show

Be part of the hubbub at Channel Partners Studios when we announce the winners of the Channel Partners Conference & Expo awards.

To start with, there's the Best in Show: Best New Exhibitor, Best Booth Design, Best Giveaway/Promotion and Best New Product. The Channel Partners audience votes for these awards, so be sure to cast your ballot on the mobile app or by stopping by the Channel Partners Booth.

Next up is Channel Maker, presented to exhibitors in three categories — carriers & cablecos, masters & distributors and next-gen solution providers — who went above and beyond in bringing their partners to the conference. Winners will be determined by who has the most expo passes booked using their dedicated code.

Finally, the Channel Partners Choice Awards will recognize vendors for innovations in their channel programs. Winners have been selected on the basis of nominations submitted by partners.

Open to all attendees and exhibitors. 

5:00pm - 6:00pm 60 mins
Info
Expo Hall
MSP Power Hour

Looking to meet other top exhibitors & partners at Channel Partners? Join the Power Hour in the VIP Lounge where Channel Partners will bring the cocktails and let you network.

Separate registration required.

5:25pm - 5:55pm 30 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Channel Partners Studio Interviews

5:25 - 5:40 p.m. 

5:40 - 5:55 p.m. 

Open to all attendees and exhibitors.

5:55pm - 5:58pm 3 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Passport Drawing Announcement

Open to all attendees and exhibitors.

5:58pm - 6:00pm 2 mins
Info
Channel Partners Studio sponsored by Jive Communications
Conference Survey Announcement

Open to all attendees and exhibitors. 

6:30pm - 7:30pm 60 mins
Info
Networking
Millennial Meetup: Channel NX2Z

Join your hosts, Channel Partners NX2Z co-founders James Anderson and Aaron Leveston, grab a drink and a bite, network with peers before heading out for the last night in Las Vegas. All attendees age 35 and under are invited to learn about our community for the emerging generation of channel pros, Channel NX2Z.

Open to all attendees age 35 and under.

7:00pm - 8:30pm 90 mins
Info
Networking
Circle of Excellence Awards Dinner

Introduced in 2013, the Channel Partners Circle of Excellence program recognizes IT and telecom channel leaders who are helping their partners create business value for customers. The Circle of Excellence honors executives for their vision, innovation and advocacy of the indirect channel during a time of transition and convergence.

By invitation only.