Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Tiffani Bova

But Do They Love It? The Customer Experience Imperative

Salesforce

7 am 7 pm (720 mins)

Registration

Registration Open

Open to all attendees and exhibitors.

9:55 am 10:40 am (45 mins)

Business Education Track

Beat the Skills Shortage by Thinking Differently

Talent — or lack of it — is the single biggest accelerant of or obstacle to growth. Too often, however, we can’t find the right person with the right skill set at the right time for the right price because the talent pool is becoming alarmingly shallow. In fact, the 2016 State of the CIO survey found that nearly two-thirds of respondents view this as an “existential threat” to their businesses.

As Marshall Goldsmith’s book notes, “What Got You Here Won’t Get You There.” We need creative thinking, fresh tactics and new strategies. We need disruptive thinking. We must consider “outside the box” ideas or learn to play with “no box” concepts — and that means moving away from deeply entrenched HR approaches. Join us as we explore ways to attract, engage and retain the talent to take your business to the next level. We will discuss:

  •  New tactics to find and attract better talent
  •  How to grow non-traditional tech talent
  •  Ways to gain access to undiscovered resources
  •  Talent investment as a retention strategy

Join us and dare to think differently!

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

  • Moderator Tim Hebert - Chief Client Officer, Carousel Industries

9:55 am 10:40 am (45 mins)

Cloud Education Track

Preparing Customers for a Harsh GDPR Reality

When the EU’s new General Data Protection Regulation (GDPR) goes into effect in May 2018, the compliance landscape will change dramatically. GDPR’s aim is to streamline EU laws to protect citizens’ data, and punitive fines will be imposed for missteps. Firms that sell to companies housing EU consumer data know they need to prep: A recent PwC pulse survey shows that 77 percent of U.S. multinational corporations will spend at least $1 million to achieve compliance before the deadline. Under the law, data protection officers become a mandated role — and they will need all the help they get in the short term. 

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

  • Speaker Gary Southwell - General Manager, High Performance Security Products, CSPi

10:30 am 11:30 am (60 mins)

VIP Events

VIP Session

Separate registration required.

10:50 am 11:35 am (45 mins)

Business Education Track

Want Millennial Customers? Don’t Sell to Them

In a survey of 262 businesses by the Arketi Group, more than half of millennial respondents describe themselves as decision-makers for technology purchases. As this digital-native group becomes a larger proportion of the workforce, MSPs and other channel partners must adapt. Selling techniques that worked on Boomers won’t translate, and missteps are damaging — given high inherent loyalty among millennials, once lost, their business is difficult to recapture. Join Stephanie Dismore, VP and GM, Americas Commercial Channel for HP Inc., to learn how to win and keep the new decision-makers.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

  • Moderator Stephanie Dismore - Vice President & General Manager, Americas Channels, HP

10:50 am 11:35 am (45 mins)

Cloud Education Track

To Be Announced

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

1:25 pm 1:55 pm (30 mins)

Keynote Programming

But Do They Love It? The Customer Experience Imperative

Acme Connected Apparel needs to grow sales beyond its initial client base. The most important factor: a positive customer experience. It’s critical to a company’s brand and, ultimately, its bottom line. But old ways of engaging are failing — with the proliferation of technology and devices, the customer is smarter and more powerful. They now decide when and how they want to interact. Channel partners need to understand that while macro trends such as social, mobile, cloud, big data and IoT are forging a new era of engagement, consumers are ultimately far more disruptive than the technology itself. How will you help your customers — and your own firm — connect?

Salesforce’s Global, Customer Growth and Innovation Evangelist, Tiffani Bova, will address how Acme Connected Apparel and companies of all sizes can create new business practices that leverage technology to strengthen customer relationships and accelerate sales and growth. Attendees will hear actionable takeaways on how to create a customer-centric business and long-lasting brand loyalty.

Open to all attendees and exhibitors.

  • Speaker Tiffani Bova - Global Customer Growth and Innovation Evangelist, Salesforce

2 pm 2:45 pm (45 mins)

Security Education Track

Shining Light on the Dark Web

Most people have no idea that about 90 percent of internet content is inaccessible by standard browsers because it’s located in the deep web, where Google’s spider bots don’t venture. A subset of that is the dark web — where personal and corporate data is bought and sold, and organized crime and nation state actors operate. In this session, security expert Bryant G. Tow will explain how the dark web works, what it means to businesses and ways to manage the threat it could represent, including monitoring for caches of credentials that indicate compromise and possibly even rogue employees looking to sell intellectual property.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

  • Speaker Bryant Tow - Managing Partner, CyberRisk Solutions

2 pm 2:45 pm (45 mins)

Cloud Education Track

Ransomware Rescue: How to Use an Isolated Backup to Restore Data

In this session we will walk through the process of setting up isolated backups that can protect customers even when ransomware hits. We’ll discuss how various DRaaS providers protect data and show exactly how to restore systems after an attack.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

  • Speaker Edward Haletky - Principal Analyst, Author, Entrepreneur, TVP Strategy

3 pm 3:45 pm (45 mins)

Security Education Track

To Be Announced

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

3 pm 3:45 pm (45 mins)

Cloud Education Track

Selling Application and “as-a-Service” Clouds: Make Money Moving up the Stack

Congratulations! You’ve migrated most of your client base to Office 365 and are on track with SD-WAN and DRaaS. Now what? Join us for a discussion on selling enterprise application-based cloud services such as SAP Hana and Oracle, the systems businesses rely on to run their mission critical data services. We’ll also discuss other products found further up the stack — like BI and security-as-a-service — that are lucrative for you and invaluable to customers.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

  • Moderator Jo Peterson - Vice President, Cloud Services, Clarify360
  • Panelist Tina Gravel - SVP of Global Channels, Cyxtera
  • Panelist Carmen Sorice III - Senior Vice President, Channels, Sungard Availability Services (Sungard AS)

4 pm 7 pm (180 mins)

Expo Hall

Expo Hall Open

Open to all attendees and exhibitors.

4 pm 7 pm (180 mins)

Expo Hall

Opening Reception

Open to all attendees and exhibitors.

4 pm 7 pm (180 mins)

Expo Hall

Cloud Computing Lab

Open to all attendees and exhibitors.

4 pm 7 pm (180 mins)

Expo Hall

Security Central sponsored by Verizon

Open to all attendees and exhibitors.

4 pm 7 pm (180 mins)

Expo Hall

SDN Zone

Open to all attendees and exhibitors.

4 pm 7 pm (180 mins)

Expo Hall

Cloud Service Provider Pavilion sponsored by Veeam Software

Open to all attendees and exhibitors.

6:30 pm 7:45 pm (75 mins)

Networking

360° Awards Reception

By invitation only.