Channel Partners Evolution Conference & Expo is part of the Informa Tech Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Andi Mann

Inside The Mind of a Transformational CIO.

Splunk

Rob Rae

Keynote

Datto

Carolee Gearhart

It Takes an Ecosystem: How Partnerships Can Drive Digital Transformation

Google Cloud

8:30am - 6:00pm 570 mins
Info
Registration
Registration sponsored by RingCentral
8:30am - 8:50am 20 mins
Info
Keynote Programming
Breakfast & Networking sponsored by Datto

Open to all attendees.

8:30am - 6:00pm 570 mins
Info
Expo Hall
Expo Hall Open

Open to all attendees and exhibitors. 

8:30am - 5:00pm 510 mins
Info
Alliance Makers Roundtables
Alliance Makers Roundtables
  • Tina Gravel - SVP Global Channels and Alliances, Cyxtera
  • Kathryn Rose - Founder, WiseHER
  • Janet Schijns - CEO, JS Group
  • Michael Schmidtmann - Peer Group Facilitator and Business Coach, Trans4mers
  • Carrie Simpson - CEO and Founder, Managed Sales Pros

Open to Exhibitors, Sponsors & Supplier Badges. 

Schedule:

8:30 - 9:10 a.m. 

Roundtable 1    Marketing w Kathryn Rose

Roundtable 2    Sales Compensation Strategies with Michael Schmidtmann

Roundtable 3


9:20 - 10:00 a.m.

Roundtable 1   

Roundtable 2   

Roundtable 3


10:10 - 10:50 a.m.

Roundtable 1    Tina Gravel

Roundtable 2

Roundtable 3


11:00 a.m. – Noon

1:1 with Janet Schijns


12:00 - 12:40 p.m.

Roundtable 1    Sales with Kathryn Rose

Roundtable 2    Shark Tank Continued with Janet Schijns

Roundtable 3


12:50 - 1:30 p.m.

Roundtable 1    

Roundtable 2   

Roundtable 3


1:40 - 2:20 p.m.

Roundtable 1    Objection Handling – How to Get to Yes with Carrie Simpson

Roundtable 2   

Roundtable 3   


3:00 – 5:00 p.m.

1:1

8:50am - 9:00am 10 mins
Info
Keynote Programming
Lightning Talk

Open to all attendees.

9:00am - 9:10am 10 mins
Info
Keynote Programming
Trailblazer

Open to all attendees.

9:00am - 10:00am 60 mins
Info
VIP Session with Tech Data
VIP Session with Tech Data

Separate registration required.

Already registered? Contact Lauriel Wright to reserve your seat. 

9:10am - 9:20am 10 mins
Info
Keynote Programming
Fastball

Open to all attendees.

9:20am - 9:45am 25 mins
Info
Keynote Programming
Inside The Mind of a Transformational CIO.
  • Speaker Andi Mann - Chief Technology Advocate, Splunk

As an intense future of innovation and disruption unfolds, the CIO and other IT leaders are becoming more and more critical to business success. Indeed, as business leaders see opportunities in digital transformation, internet of things, blockchain, mobile, multicloud, analytics, AI and more, they expect CIOs to not just support these transformative initiatives, but to own and drive them.

This session will give you insight into the mindset of this new “transformational CIO,” including:

  • The key technologies, approaches and roles they are adopting to deliver ‘New IT’
  • Their changing attitudes regarding technology, business and innovation
  • How to help them drive digital innovation and meet business goals

With many real-world examples, you will learn about new opportunities to become an indispensable partner for the transformational CIO as they fuel disruption, innovation and business success.

Open to all attendees.

9:45am - 9:55am 10 mins
Info
Keynote Programming
Fastball

Open to all attendees.

9:55am - 10:20am 25 mins
Info
Keynote Programming
Keynote
  • Speaker Rob Rae - Vice President of Business Development, Datto

Open to all attendees.

9:55am - 12:00pm 125 mins
Info
Channel Futures Theater
Channel Futures Theater Stage
  • Tina Gravel - SVP Global Channels and Alliances, Cyxtera
  • Angela Leavitt - Founder, Chief Mojo-Making Officer, Mojo Marketing
  • Carrie Simpson - CEO and Founder, Managed Sales Pros
  • Erick Simpson - Chief Strategist, ErickSimpson.com

Open to those with Exhibitor, Sponsor and Supplier Badges. 

Schedule:

9:55 - 10:00 a.m.          Welcome with Erick Simpson

10:00 - 10:20 a.m.        Is Automation Helping or Hurting Your Sales Process? With Carrie Simpson

10:20 - 10:40 a.m.        Tina Gravel

10:40 - 11:00 a.m.       

11:00 - 11:20 a.m.       

11:20 - 11:40 a.m.       

11:40 a.m. - Noon         How to Generate Leads on Linkedin with Angela Leavitt

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Business Strategy Track
Meet the Rainmakers
  • Moderator Michael Schmidtmann - Peer Group Facilitator and Business Coach, Trans4mers
  • Panelist Dave Dyson - Communications Visionary & Thought Leader, Eclipse Telecom
  • Panelist Michelle Hyde - President & Founder, Hyde Group
  • Panelist Frank Lusko - EVP Sales & Marketing, CWPS

Who are the most successful people in the channel, and what can you learn from them? This rock-star panel consists of sales and thought leaders who consistently outsell, out-earn, and outthink the competition. Each panelist is a recognized industry leader who delivers a staggering 10 times — or more — industry-average sales productivity.

We’ll drill down into what these high achievers do to deliver peak performance in sales and business development. How they create a high-achievement corporate culture and attract top talent. How they identify, target and win the “whale” accounts. How they stay two steps ahead of everyone else.

You will learn:

Secrets to winning $100,000+ monthly recurring revenue accounts

  • How to create a lead-generation engine
  • Tips to maximize sales and marketing automation tools
  • Tricks for managing high-performance sales teams

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session. 

10:25am - 11:10am 45 mins
Info
Marketing & Technology Track
Marketing & Technology Conference Session

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Business Strategy Track
Are You Experienced? How CX Matters in Today’s Market
  • Moderator Carolyn April - Senior Director, Industry Analysis , CompTIA

Today, 89% of companies in the overall economy say they compete primarily on the basis of customer experience. They have good reason for doing so. The quality of CX often determines whether clients stick with or ditch a brand. In the channel, firms are jockeying to leverage today’s emerging CX tools, integrated touchpoints and customer support mechanisms to provide a positive journey for their clients. Join this session for the latest CompTIA research that explores how today’s channel companies are upping their CX game, from business development and sales efforts to onboarding and ongoing support.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session. 

11:20am - 12:05pm 45 mins
Info
Marketing & Technology Track
Cold Calling for Fun and Profit
  • Speaker Carrie Simpson - CEO and Founder, Managed Sales Pros

We get it, you hate cold calling. That’s because you’re not doing it right. In this session you’ll learn techniques for success from an expert on the art and science of cold calling, including real-world demos of calls that went very, very wrong and a few that earned MSPs new business.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session. 

11:55am - 12:15pm 20 mins
Info
Keynote Programming
Lunch & Networking sponsored by Verizon

Open to all attendees.

12:00pm - 4:00pm 240 mins
Info
BCM One Technology Lounge
BCM One Technology Lounge - Room: 154B

Location: Room 154B

Come for a Drink, Stay for the Partnership

Stop by the BCM One Technology Lounge – Room: 154B. Enjoy a drink and appetizers. Discover why agents and VARS are loyal partners with BCM One.

BCM One has a unique hybrid business model – master agency and managed solutions provider. As a channel partner you get the best of both worlds – an array of select technology suppliers to integrate into client deals and our own managed solutions resulting in revenue protection and overall more control of your client solutions. All built on our highly reputable 27+ years in the business. Schedule a meeting at marketing@bcmone.com.

Open to all attendees.

12:15pm - 12:20pm 5 mins
Info
Keynote Programming
Keynote

Open to all attendees.

12:20pm - 12:45pm 25 mins
Info
Keynote Programming
It Takes an Ecosystem: How Partnerships Can Drive Digital Transformation
  • Speaker Carolee Gearhart - Global Channel Chief, Vice President of Worldwide Channel Sales, Google Cloud

Enterprises are undergoing digital transformations and are increasingly working with an ecosystem of cloud providers, systems integrators, solutions providers, technology integrators and more. During this keynote, Carolee Gearhart, vice president of worldwide channel sales at Google Cloud, will explore the critical role that partnerships play in driving customer success, as well as the opportunities that digital transformation is creating for an entire ecosystem of cloud-centric businesses

Open to all attendees.

12:45pm - 12:55pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Fastball

Open to all attendees.

12:55pm - 1:20pm 25 mins
Info
Keynote Programming
TopGun51 Channel Chiefs Panel
  • Moderator Diane Krakora - Founder & CEO, PartnerPath

Open to all attendees. 

1:20pm - 1:30pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Fastball

Open to all attendees.

1:30pm - 1:55pm 25 mins
Info
Keynote Programming
Keynote

Open to all attendees.

2:00pm - 2:45pm 45 mins
Info
Careers Track
Training: The Continuous Need for Professional Development
  • Speaker Edward Tuorinsky - Managing Principal, DTS

They say once you learn to ride a bike you never forget. In today’s complex world, that bike is constantly changing, and the learning never stops. Training is important for all professions and essential for organizational success and employee retention. Not only is it often overlooked, many organizations incorrectly assume that their staffs will seek out training on their own or that providing them with advanced training will make them more appealing to competition — and that’s taking a big chance with a valuable resource. This session will give insight into how to establish — and prioritize — training for your staff. We will outline a program that addresses organizational culture, management objectives and the needs of individuals within your staff. Training is about winning battles in a constantly changing environment.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session. 

2:10pm - 2:20pm 10 mins
Info
Channel Partners Studio
Coffee with Craig & Kevin

Open to all attendees and exhibitors.

2:20pm - 3:05pm 45 mins
Info
Channel Partners Studio
Channel Partners Studio Interviews

Schedule

2:10 - 2:25 p.m. 

2:25 - 2:40 p.m.  

2:40 - 2:55 p.m.  

Open to all attendees and exhibitors.

2:40pm - 3:00pm 20 mins
Info
Channel Futures Theater
Business Transformation Station Live

Open to all attendees and exhibitors.

3:00pm - 3:45pm 45 mins
Info
Business Strategy Track
Why Business Value Should Be Your First Concern and How to Create More of It
  • Speaker Arlin Sorensen - VP Peer Groups, ConnectWise

This session will focus on the importance of creating business value in your organization. Every company transitions, and the outcome of that action is completely dependent upon business value. The session will address why it matters and, more importantly, explore the levers available in your company to create more business value as well as the detractors that can deflate it. We’ll look at positive actions you can take which ultimately translate into a better future. There will be plenty of examples and stories of the good, the bad and the ugly.

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

3:00pm - 4:00pm 60 mins
Info
Careers Track
Careers Conference Session

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session.

3:00pm - 3:40pm 40 mins
Info
Channel Futures Theater
Don’t Fear Security Selling
  • Moderator Andrew Lydecker - President, AVANT Communications

Are you the very first person your customer calls when they have a breach? If not, you’re losing money, clients and mindshare. Many partners hold back from offering security services because they’re worried about speaking the lingo or connecting with the right suppliers. Sound familiar? Then this session is for you. Avant Communications president and co-founder Drew Lydecker and a panel of peers will share security success stories and confidence builders so that when the next DDoS or ransomware attack hits, it’s your number on speed dial.

Open to all attendees and exhibitors. 

3:00pm - 6:00pm 180 mins
Networking
Pub Crawl
3:05pm - 4:05pm 60 mins
Info
Channel Partners Studio
New Exhibitors News Desk

Open to all attendees and exhibitors.

3:40pm - 4:00pm 20 mins
Info
Channel Futures Theater
Theater Session sponsored by West Corporation
4:00pm - 4:50pm 50 mins
Info
Business Strategy Track
CEO Roundtable
  • Speaker Jason Magee - CEO, ConnectWise

All Access pass or Conference & Expo pass required to attend this session. 

4:00pm - 4:50pm 50 mins
Info
Thunderdome
Go Inside the Channel Partners Thunderdome: RMM

No steel cages here, just a forum where attendees can face a panel of top RMM suppliers in a head-to-head matchup. We'll have timer in hand to make sure the action keeps moving.

WHY ATTEND? The choice of which RMM system to use is make-or-break for MSPs. While many have chosen their camps, these suppliers are in a private-equity-funded arms race to one-up one another and gather long-term and new managed service providers. This always-entertaining session is a must-attend if you’re considering adding an RMM system or switching your supplier.

Open to all attendees and exhibitors. 

4:05pm - 4:50pm 45 mins
Info
Channel Partners Studio
Channel Partners Studio Interviews

Schedule

4:05 - 4:20 p.m.

4:20 - 4:35 p.m.

4:35 - 4:50 p.m.

Open to all attendees and exhibitors. 

5:00pm - 5:50pm 50 mins
Info
Partner Breakout Session
Partner Breakout Session presented by Vade Secure

Open to all attendees and exhibitors. 

5:00pm - 5:25pm 25 mins
Info
Channel Partners Studio
Channel Partners Awards Show

Open to all attendees and exhibitors.

5:25pm - 5:55pm 30 mins
Info
Channel Partners Studio
Channel Partners Studio Interviews

Schedule

5:25 - 5:40 p.m.

5:40 - 5:55 p.m.

Open to all attendees and exhibitors. 

5:55pm - 6:00pm 5 mins
Info
Channel Partners Studio
Passport Drawing & Conference Survey Announcements

Open to all attendees and exhibitors.

7:00pm - 8:30pm 90 mins
Info
Networking
Channel Partners Top Gun 51 Awards Dinner

The Channel Partners Top Gun 51 is an elite group of top channel executives chosen each year for their leadership, vision and innovation. The combined IT and telecom channel is going through unprecedented change. Partners depend on visionaries, like those in this select group, to pioneer new and innovative services and products that will enable them to grow their businesses and help clients in their digital transformation journeys.


By invitation only.