Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Jun 14
Show Filter
08:00 - 08:55 55 mins
Registration
08:55 - 09:00 5 mins
Moderator's Welcome
  • Moderator Jacqueline de Rojas - President, techUK
09:00 - 09:25 25 mins
Welcome address
  • Presenter Julien Lesaicherre - EMEA Director, Workplace by Facebook
09:25 - 09:35 10 mins
Keynote address
  • Presenter Matthew Hancock - Minister for Digital, Culture, Media and Sport, UK Government
09:35 - 10:25 50 mins
Info
Headline panel session: Which comes first - Culture or Technology?
  • Panellist James Dellow - Youth and Innovation Manager, Dragonhall
  • Panellist Sarah Wood - Chair and Co-Founder, Unruly
  • Panellist Russ Shaw - Founder, Tech London Advocates & Global Tech Advocates
  • Panellist James Poulter - Head of Emerging Platforms & Partnerships, The LEGO Group
  • Panellist Paul van Zyl - Co-founder and Chief Creative Officer, The Conduit
  • How is the future workforce driving a change of culture in the workplace? Is it due to the technology they already have access to or is it more a behavioural trait first?
  • What technologies will you need to support your new infrastructure and working culture?
  • How can technology ensure a highly productive future workforce vs nice to haves which are more geared towards a culture perception?
  • Can technology bridge the generational gap?
    With many businesses trying to drive change whilst maintaining their cost base, how can you measure ROI?
10:25 - 10:55 30 mins
Morning networking beak
10:55 - 11:25 30 mins
Live Interview: What does current and future leadership look like?
  • Presenter Mills @ - CEO, Ustwo
  • Presenter Rachel Coldicutt - CEO, Doteveryone UK
  • Moderator Amrit Dhir - Acting Head of Campus, London, Google
11:25 - 11:45 20 mins
Putting your workforce at the forefront in an era of digital transformation
  • Angela Evans - UK Business Group Lead, Microsoft 365
11:45 - 12:15 30 mins
Info
Moot point: Automation will change human resource as we know it. Will it also be a further catalyst for inequality and diversity in the workplace?
  • Panellist Priya Guha - Ecosystem General Manager, RocketSpace UK tech campus
  • Panellist Anastasia Dedyukhina - Author, TEDx speaker, Founder, Consciously Digital
  • Panellist Dominic Holmes - Partner – Employment Law, Taylor Vinters
  • Panellist Helen Rosethorn - Partner, Prophet

Listen to a lively debate focusing on a controversial topic at the forefront of current and future workforce discussions

  • How will automation resource selection in the future?
  • Will it create a wider gap in wage and gender inequality if it is most likely to replace lower paid job?
  • Is automation going to change the skill set of the future workforce?
12:15 - 12:35 20 mins
REFRESH or DISRUPT: How will you avoid the Talent Crunch?
  • Presenter Berengere Peter - Associate Client Partner, Kornferry
  • Presenter Peter Cave-Gibbs - Regional Market Leader, EMEA, Global Technology Markets, Kornferry
12:35 - 13:10 35 mins
Info
Panel session Human vs Machine – where are you looking for your next talent?
  • Panellist Bola Ajani - Apprenticeship Training Manager, Caffé Nero
  • Panellist Liz Dowling - Head of HR and Talent, Doctor Link & Expert-24
  • Panellist Shawn Bose - General Manager, Indeed Prime
  • pane Natalie Severino - Vice President Client Marketing, DHI Group, Inc

40% of roles have been lost in automation

  • Training and Development over money – how can you save your cost base through technology?
  • How do you prepare to retain your employees?
  • How are contracts going to change with more flexible working conditions?
  • How does the gig economy impact the business owner?
  • What is “more than just a job” for the next generation?
  • How will automation change the way you recruit?
  • If it’s no longer about climbing the corporate rank, then what is it about?
13:10 - 14:10 60 mins
Networking lunch break
14:10 - 14:30 20 mins
The importance of wellbeing in the workplace
  • Presenter Tom Loeffert - Human Resource Director, SAP
14:30 - 14:50 20 mins
Info
Future of work: Transitions and dilemmas in the next decade
  • presenter Martin Wilckens - HR Digital and Innovation, Deutsche Telekom
  • Are we seeing deep penetration of digitization and intelligent tech into tasks, jobs and people’s life
  • What are the fundamental dilemmas which will arise from that, such as “episodic loyalty” between employees and companies?
  • Is today`s situation an “informed disorientation” due to it being impossible to clearly outline the future of work in 2030
14:50 - 15:10 20 mins
Info
2018 Survey analysis: The opportunities and challenges for the Future of Work
  • Presenter Devyani Vaishampayan - Managing Partner, HR Tech Partnership
  • What trends are we seeing in the People Tech space in the UK?
  • How are HR functions viewing the impact of technology on the Future of Work?
  • What can corporates and start-ups do manage this disruption?
15:10 - 15:40 30 mins
Afternoon networking break
15:40 - 16:40 60 mins
Info
Panel session: Is the techno generation avoiding facetime?
  • Panellist Kelly Hartman - CPO, flywire
  • Panellist Richard Burton - Head of Innovation Lab, EDF Energy
  • Panellist Ann Minton - Academic Lead for Apprenticeships, University of Derby
  • Panellist John Miu - Chief Operating Officer, Royal Albert Dock
  • Panellist Chris Hiatt - Director, Landid
  • Moderaotor Parmy Olson - Technology Writer, Forbes Magazine
  • How can businesses create a more transparent culture through the use of technology regardless of worker location?
  • How can you create a flexible approach to work whilst being able to give very regular feedback and encouragement?
  • How can you use technology to empower workers’ personal lives to drive communication and innovation in the workplace?