Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

Kenneth Geers

The Cold War in the Cyberspace is Getting Hotter

NATO Cyber Centre

Salim AbiEzzi

IoT Security Begins at the Edge: Security best practices from the edge to the cloud

VMware

Lambert Hogenhout

Blockchain from the perspective of human development

United Nations

Andy Roth

Panel: The Full Stack Security Package – IoT & Cloud Security + Blockchain + Privacy and Identity

Cooley

8:00am - 8:50am 50 mins
Main agenda
Breakfast
8:50am - 9:00am 10 mins
Main agenda
Opening Remarks
9:00am - 9:20am 20 mins
Main agenda
The Cold War in the Cyberspace is Getting Hotter
  • Kenneth Geers - Ambassador, NATO Cyber Centre
more
9:20am - 9:40am 20 mins
Main agenda
IoT Security Begins at the Edge: Security best practices from the edge to the cloud
  • Salim AbiEzzi - Director of R&D in the Internet of Things Group, VMware
more
9:40am - 10:00am 20 mins
Main agenda
Blockchain from the perspective of human development
  • Lambert Hogenhout - Chief Analytics, Partnership and Innovation, United Nations
more
10:00am - 10:40am 40 mins
Main agenda
Panel: The Full Stack Security Package – IoT & Cloud Security + Blockchain + Privacy and Identity
  • Andy Roth - Partner, Cooley
  • Radoslav Bakalov - Managing Director, Pricewaterhouse Coopers
  • Cameron D’Ambrosi - Director, OWI Consulting
more
  • How emerging tech – blockchain – will influence the security landscape
  • What digital identity means for the world economy
  • How will current Cloud and IoT security vendors leverage blockchain to improve security
  • What security challenges does blockchain have and how security engineers can help solve those
10:40am - 10:50am 10 mins
Main agenda
SurePressID
  • Kevin Raineri - VP of Business Development, SurePassID
more
10:50am - 11:00am 10 mins
Main agenda
BlastWave: Creating an Unhackable Platform for IoT
  • Blaine Garst - Co-Founder, BlastWave
  • Tom Sego - Co-Founder, BlastWave
more
11:00am - 11:10am 10 mins
Main agenda
Seamless provisioning, management and security of enterprise Internet of Things (IoT) deployments
  • Michael Rowan - CTO, ArmoredThings
more
10:40am - 11:10am 30 mins
Main agenda
Coffee Break & Main Stage: Security Startup Pitches
11:10am - 11:30am 20 mins
Main agenda
Connected Home A Fool’s Paradise?
  • Yossi Attias - GM IoT Security, Dojo by Bullguard
more
11:30am - 11:50am 20 mins
Main agenda
Comprehensive IoT Security Platform: secure device to cloud communication
  • Bill Diotte - CEO, Mocana
more

Designing the coolest new technology product means connecting it to the Internet and/or other devices. Connectivity unlocks the ability to access cloud analytics platforms and real-time information that provide designers and software developers with the edge they need to create the perfect user experience and differentiated features. In the drive to deliver a new or disruptive product, security is rarely at the top of the list of requirements. The question is, why not – and how can this be corrected? Who's responsibility is it to ensure the trustworthiness, privacy and safety of a device and its data-stream? How can architects and security professionals manage the design process to reduce risk? What are the most important security approaches to device and embedded system design? How can you leverage the power of a new emerging trust-based security ecosystem to develop cool new products that are also trustworthy and highly secure?

11:50am - 12:30pm 40 mins
Main agenda
Panel: Use cases: Permissioning: Who Owns Identity in the era of Digital Identity?
  • Kenneth Geers - Ambassador, NATO Cyber Centre
  • Moderator Steve Brumer - Partner, 151 Advisors
  • Robert Katz - Executive Director, Cyber Science Institute
  • May Wang - Founder, Zingbox
more
  • How allowing access to personal data will be managed once digital identity reaches mass adoption
  • What are the legal considerations of digital identity and what risks does the new model pose?
12:30pm - 1:30pm 60 mins
Main agenda
Lunch Break - Main Stage: Medical Device Hacking –Kevin Thomas & Josh Domangue, Independent Security Evaluators
  • Josh Domangue - Security Analyst, Independent Security Evaluators
  • Kevin Thomas - Business Analyst, Independent Security Evaluators
more

Medical Device Hacking:

Presented by organizers of security research concept IoT Village, this session delivers live demos of exploits against biomedical devices, including patient monitors -- a piece of security research that was recently featured on a CBS Network On Assignment segment. The presentation addresses the impacts that such exploits could have on the delivery of care, and the correlating impacts to patient safety. Attendees will leave with actionable insights on how to remedy similar underlying security flaws across all connected devices.

Refer to our Securing Hospitals research study found at https://www.securityevaluators.com/hospitalhack/

Follow us: twitter.com/IoTVillage twitter.com/ISEsecurity

12:30pm - 1:30pm 60 mins
Interactive Sessions
White Hacking Demo by Independent Security Evaluators
  • Kevin Thomas - Business Analyst, Independent Security Evaluators
  • Josh Domangue - Security Analyst, Independent Security Evaluators
more

Medical Device Hacking:

Presented by organizers of security research concept IoT Village, this session delivers live demos of exploits against biomedical devices, including patient monitors -- a piece of security research that was recently featured on a CBS Network On Assignment segment. The presentation addresses the impacts that such exploits could have on the delivery of care, and the correlating impacts to patient safety. Attendees will leave with actionable insights on how to remedy similar underlying security flaws across all connected devices.

Refer to our Securing Hospitals research study found at https://www.securityevaluators.com/hospitalhack/

Follow us: twitter.com/IoTVillage twitter.com/ISEsecurity

1:30pm - 1:50pm 20 mins
Main agenda
Countering The Challenges In Identity And Access Management Within Today's Security Landscape
  • Kathy Braun - LJMC Advisory Services, LLC, Cyber Investigations and Information Security
more
1:50pm - 2:20pm 30 mins
Main agenda
Security By Design
  • Delmar Howard - IoT Program Manager, Intertek
more
  • Threat landscape
  • Current risks
  • Designing for IoT
  • Impact of new industry regulations
2:10pm - 2:50pm 40 mins
Main agenda
Panel: When enterprise security becomes national security question
  • Gib Sorebo - Chief Cybersecurity Strategist, Leidos
  • Oren Elimelech - CISO & Research Fellow, International Institute for Counter-Terrorism ICT & Israel Ministry of Transport and Road Safety Cyber Security Director
  • Moderator Steve Brumer - Partner, 151 Advisors
  • Moshe Shlisel - CEO, Guardknox
  • Robert Katz - Executive Director, Cyber Science Institute
more
2:50pm - 3:50pm 60 mins
Main agenda
Coffee Break & Blockchain Startup/ ICO pitches
3:50pm - 4:10pm 20 mins
Main agenda
Use case Co- Presentation: The Internet of Trust Things Used in Healthcare
  • May Wang - Founder, Zingbox
more