Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Sep 20
Show Filter
Showing of Streams
09:00 - 09:10 10 mins
IoT World Asia Keynotes
Welcome and Chairperson’s Opening Remarks
09:10 - 09:30 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Securing from the Start – Protecting IoT from New Threats in our Connected Reality
more
  • Mapping the risk landscape of industrial interconnected and intelligent devices
  • Device and network security
  • Managing the trade-off between security vs. functionality
09:30 - 09:50 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Pushing IoT to the Edge
more
  • How will the emergence of edge computing networks define the IoT security challenge?
  • How will the IoT network infrastructure requirements change as IoT moves towards the edge?
  • How will the reduction of latency impact viable IoT applications?
  • Using the edge to connect remote sites across Asia to the IoT
09:50 - 10:10 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Growing Partner Ecosystems that Deliver Results
more
  • The need to collaborate and form new partnerships to deliver end to end IoT solutions
  • APAC vs global IoT partner programs
  • How do partner programs engage as a collective with end customers?
  • Why is choosing the right IoT network architecture more important than ever?
10:10 - 10:40 30 mins
IoT World Asia Keynotes
Panel Discussion: Achieving Mass Market Success of Connected Enterprises and Industries Across Asia
more
  • What industries are switched on to the IoT opportunity?
  • IoT adoption across Asia – where are the uncovered opportunities?
  • What factors are hindering enterprises deploying connected technologies?
  • Getting UX/UI right to enhance adoption
10:40 - 11:20 40 mins
IoT World Asia Keynotes
Morning Coffee, Networking and Exhibition Visit
10:40 - 11:20 40 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Morning Coffee, Networking and Exhibition Visit
10:40 - 11:20 40 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Morning Coffee, Networking and Exhibition Visit
11:20 - 11:40 20 mins
IoT World Asia Keynotes
IT and OT Convergence
more
  • IoT solutions that bridge both information and operational technologies
  • Integrating IT and OT technology stacks under one single domain
  • The importance for IT as a business partner in making decisions
  • Risk vs reward of operating technology becoming connected to broader networks for business gain
  • Who has the decision-making authority between IT and OT for IoT related purchased across both domains?
  • How far will information technology and operations technology converge in an IoT world?
11:40 - 12:00 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Session Abstract TBC
12:00 - 12:20 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Combining the Real and IoT World’s - The Digital Twin
more
  • The critical requirement of a breakdown of organisational silos to enable to the digital twin
  • Improving profitability by analysing configurations of fleets of assets for future sales, recalls, or update opportunities
  • How equipped are legacy infrastructures across an industrial enterprise to contribute to the creation of a digital twin?
12:20 - 12:50 30 mins
IoT World Asia Keynotes
Panel: Delivering New Business Models - From Product Centric to Value Adding Services
more
  • Reinventing traditional product business to thrive in the new digital age
  • Owning a bigger chunk of your customer’s attention through a product lifecycle
  • Monetising your IoT initiatives with intelligent data driven services
  • Driving growth through recurring highly profitable revenue streams from innovative products generated and developed from IoT solutions
12:50 - 13:50 60 mins
IoT World Asia Keynotes
Networking Lunch & Exhibition Visit
12:50 - 13:50 60 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Networking Lunch & Exhibition Visit
12:50 - 13:50 60 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Networking Lunch & Exhibition Visit
13:50 - 14:00 10 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Chairpersons Opening Remarks
13:50 - 14:00 10 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Chairpersons Opening Remarks
14:00 - 14:20 20 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Unlock the Value of Data Through Industrial IoT (IIoT)
14:00 - 14:20 20 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Delivering Seamless Customer Experiences Across Physical and Online Channels
14:20 - 14:40 20 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Improved Energy Efficiency in Smart Buildings, Warehouses and Manufacturing Plants
14:20 - 14:40 20 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Improving Patient Recovery and Reducing Health Care Costs with Connected Devices
14:40 - 15:00 20 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Session Abstract TBC
14:40 - 15:00 20 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
The Evolving Role of Payments for the IoT
15:00 - 15:30 30 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Panel: Identifying Core Process Efficiencies Driven by Industrial IoT
15:00 - 15:30 30 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Panel: Evaluating Smart City Deployments and Strategies across Asia’s Megacities
15:30 - 16:00 30 mins
IoT World Asia Keynotes
Networking Coffee Break
15:30 - 16:00 30 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Networking Coffee Break
15:30 - 16:00 30 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Networking Coffee Break
16:00 - 16:20 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Shared IoT/AI Headliner - Progressing the IoT and AI Revolution in Asia
16:20 - 16:40 20 mins
IoT World Asia Keynotes
Shared IoT/AI Headliner - How does IoT and AI combine and collaborate?
16:40 - 17:10 30 mins
IoT World Asia Keynotes
Panel Session: The Unknown-Unknowns: How can the APAC tech community use hidden insights with IoT and AI to progress adoption
17:10 - 17:20 10 mins
IoT World Asia Keynotes
Close of Internet of Things World Asia 2018 - See you next year!
17:10 - 17:20 10 mins
Track 1: Industrial Vertical Use Cases
Close of Internet of Things World Asia 2018 - See you next year!
17:10 - 17:20 10 mins
Track 2: Consumer Vertical Use Cases
Close of Internet of Things World Asia 2018 - See you next year!