Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Showing of Streams
10:10am - 10:40am

Networking Break

More
Showing of Streams
12:10pm - 1:30pm

Executive Lunch Break

More
Showing of Streams
Showing of Streams
5:00pm - 7:00pm
Info

Pool Party at the Hyatt

To access the Pool Party, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

More
8:10am - 8:40am 30 mins
Info
Keynotes
Pre-Keynote IoT Analyst Market Updates

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

8:40am - 8:50am 10 mins
Info
Keynotes
Welcome to IoT World 2019 & Chairpersons Opening Remarks

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

8:50am - 9:30am 40 mins
Info
Keynotes
Dell Technologies & Customer Joint Keynote

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

9:30am - 9:50am 20 mins
Info
Keynotes
Effective IoT Implementation: Rapid, Open and Secure
  • Bernd Gross - Chief Technology Officer, Software AG

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

9:50am - 10:10am 20 mins
Info
Keynotes
Deploying the Digital Twin

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

10:10am - 10:40am 30 mins
Networking Break
10:40am - 11:00am 20 mins
Info
Keynotes
IoT: The Catalyst of Enterprise Digital Transformation

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

11:00am - 11:20am 20 mins
Info
Keynotes
The Next Wave of IoT Platforms: Simplification, Standardization, Secure.

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

11:20am - 11:50am 30 mins
Info
Keynotes
Keynote Panel Discussion: LeadersIn IoT – Normalizing IoT Across Lines of Business

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

11:50am - 12:10pm 20 mins
Info
Keynotes
IT/OT Convergence – The Interconnection of IT and OT to Create Unified IIoT Systems

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

12:10pm - 1:30pm 80 mins
Executive Lunch Break
1:30pm - 1:50pm 20 mins
Info
Keynotes
Deploying the Digital Twin

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

1:50pm - 2:30pm 40 mins
Info
Keynotes
Building Scalable IoT Architecture – Connecting Legacy Infrastructure to Put Your Data to Work

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

2:30pm - 2:50pm 20 mins
Info
Keynotes
Investing in the Right IoT

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

2:50pm - 3:10pm 20 mins
Info
Keynotes
Mergers & Acquisitions to Deliver the Backbone for End-to-End IoT Solutions

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

3:10pm - 3:40pm 30 mins
Info
Keynotes
Keynote Panel Discussion: IoT as a Service – Monetization Through New Business Models

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

3:40pm - 4:00pm 20 mins
Info
Keynotes
5G for an IoT World

To access the Executive Keynotes Day, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE

Location: Mission City Ballroom

4:00pm - 5:00pm 60 mins Free
Info
May 14th Exhibition Times: 4.00-6.00pm
Exhibition Opens, Booth Crawl Commences

The IoT World Exhibition opens right after the executive keynotes wrap up for 2 hours of intense networking with the highest calibre of attendees across the show. 

Booth Crawl: 4.00-6.00pm

IoT World Hackathon Finals: 4.30-5.30pm

 

5:00pm - 7:00pm 120 mins
Info
Pool Party at the Hyatt

To access the Pool Party, you will need to purchase either an "Everything Pass" or "3 Day Conference Pass". Book your tickets HERE