Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
7:00am - 7:00pm 720 mins
Registration
Registration Open
7:00am - 4:00pm 540 mins
Pre-Conference Workshops
Pre-Conference Workshops

7:00am - 8:00am

Continental Breakfast

8:00am - 12:00pm

Choose between four workshops:

  • From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day

  • Going Serverless Using Azure

  • Migrating to Windows 10 - Notes From the Field

  • Practical Performance Monitoring

12:00am - 1:00pm

Lunch & Networking

1:00pm - 4:00pm

Our four workshops continue:

  • From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day

  • Going Serverless Using Azure

  • Migrating to Windows 10 - Notes From the Field

  • Practical Performance Monitoring
  • Practical Performance Monitoring Speaker Andrew Baker - Security Track Chair | Virtual CIO & Technology Executive, BraveWave Consulting
  • Going Serverless Using Azure Speaker Ami Casto - Community Track Chair | Technical Evangelist | MVP - Enterprise Mobility, Adaptiva
  • Migrating to Windows 10 Speaker Nick Cavalancia - Technical Evangelist, Techvangelism
  • Practical Performance Monitoring Speaker Brent Chapman - Principal, Great Circle Associates, Inc.
7:00am - 4:00pm 540 mins
Practical Performance Monitoring
Practical Performance Monitoring Workshop

7:00am - 8:00am: Continental Breakfast

8:00am - 12:00pm: Practical Performance Monitoring Workshop

12:00am - 1:00pm: Lunch

1:00pm - 4:00pm: Practical Performance Monitoring Workshop, Continued

7:00am - 8:00am 60 mins
From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day
Continental Breakfast & Networking
7:00am - 8:00am 60 mins
Going Serverless Using Azure
Continental Breakfast & Networking
7:00am - 8:00am 60 mins
Migrating to Windows 10 - Notes from the field
Continental Breakfast & Networking
8:00am - 12:00pm 240 mins
From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day
From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day
8:00am - 12:00pm 240 mins
Going Serverless Using Azure
Going Serverless Using Azure
8:00am - 12:00pm 240 mins
Migrating to Windows 10 - Notes from the field
Migrating to Windows 10 - Notes From the Field
12:00pm - 1:00pm 60 mins
From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day
Lunch & Networking
12:00pm - 1:00pm 60 mins
Going Serverless Using Azure
Lunch & Networking
12:00pm - 1:00pm 60 mins
Migrating to Windows 10 - Notes from the field
Lunch & Networking
1:00pm - 4:00pm 180 mins
From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day
From Beginning to Expert SQL Programmer in One Day
1:00pm - 4:00pm 180 mins
Going Serverless Using Azure
Going Serverless Using Azure
1:00pm - 4:00pm 180 mins
Migrating to Windows 10 - Notes from the field
Migrating to Windows 10 - Notes From the Field
Showing of Streams