LeadersIn Tech Summit @ London Tech Week is part of the Informa Tech Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Jun 11
Show Filter
09:00 - 09:10 10 mins
Chairperson Introduction
  • Oli Barrett MBE - Founder, Connector Unit
09:10 - 09:30 20 mins
Microsoft Keynote Presentation
  • Clare Barclay - COO, Microsoft UK
09:30 - 09:50 20 mins
Info
Creating a Culture of Productive Disruption
  • Craig Fenton - Director, Strategy & Operations, Google

- The need for a culture that values creativity and questioning the status quo
- The danger of becoming a monolithic organisation
- Protecting company values while embracing change and new ideas
- The leadership qualities essential to drive a culture of innovation

09:50 - 10:20 30 mins
Info
Panel - Emerging Technologies: How are they changing how we do business today, and what are the implications for tomorrow?
  • Dana Tobak - CEO, Hyperoptic
  • Abdur-Raheem Adebayo Shittu - Minister of Communications, Nigeria
  • Jess Butcher - Co-founder, Tick
  • Moderator Sue Daley - Associate Director, Technology and Innovation, TechUK

- Why AI is important to all
- Blockchain beyond financial services – how can it impact and improve other industries?
- One size does not fit all - Identifying when and where to invest in tech to suit your business
- Does the prevalence of legacy technology prohibit CTOs to embark on a true digital transformation strategy?
- What are the tech trends that could disrupt business further over the next 5 years?

10:20 - 10:40 20 mins
Info
IBM Keynote Presentation

more details coming soon!

10:40 - 10:55 15 mins
Coffee Time!
10:55 - 11:40 45 mins
Info
Lightening Talks - Industry Snapshots
  • Retail Bob Strudwick - CTO, ASOS
  • Media & Publishing John Kundert - CTO, Financial Times
  • Transport Mark Holt - CTO, Trainline
  • Finance Lisa Frazier - EVP, Head of Innovation, Wells Fargo
  • Healthcare Sam Shah - Director, Digital Development, NHS
  • Food Toussaint Wattinne - General Manager, Uber Eats
  • Technology Jens Amail - UK & Ireland Managing Director, SAP

5x mini presentations from corporate leaders on how they are how they are disrupting… or being disrupted

Highlight industries will be:

- Finance

- Healthcare

- Media & Publishing

- Retail

- Transport

11:40 - 12:10 30 mins
Info
PANEL Corporate Innovation - Build, Buy or Partner?
  • Moderator Jeremy Basset - CEO, CO:CUBED
  • Jo Bertram - Chief Digital & Strategy Officer, O2

Jeremy Basset CEO Co:cubed will lead a panel of innovation leaders across industries to explore the myriad of ways to collaborate with startups. What's the right approach to apply in your corporate, and how do you create an innovation toolkit which meeds all the needs of your organisation?

12:10 - 13:10 60 mins
Info
Forget Start-up Pitches... 2019 is All About the Reverse Pitch

Following the panel Co:cubed will lead this hands-on session that turns the traditional pitch format on its head. Hear from startups in your industry, explore opportunities to apply the solution to your corporate and get ready to pitch back your insights to the group. It's fast paced, it's eye-opening and it has been known to get competitive - so bring your pitching A-game and get ready to be inspired.

13:10 - 13:50 40 mins
Lunchtime Food for Thought!
13:50 - 14:10 20 mins
Info
A Culture of Builders
  • Nick Baughan - Director of Agencies, Facebook

Since its inception, Facebook has been sharing its learnings with the industry, whether it’s database systems, AI algorithms, video technology, or unconscious bias training. In this talk, Nick Baughan, Director of Agencies for Facebook, open sources something new; critical learnings from some of Facebook’s recent challenges. In doing so, Nick reveals why Facebook’s culture of ‘building’ is so important to the company’s mission.

14:10 - 14:30 20 mins
Info
Live Q&A Session with National Crime Agency - Evolving Cyber Threats for Business
  • Ben Russell - Head of Cyber Threat, National Crime Agency

- Are cyber threats changing? How can organisations stay abreast of new threats?
- Looking at the appropriate response for organisations to take to cyber-attacks
- How can businesses work with law enforcement to deal with threats?
- Strategies for protecting your business as well as protecting your customers

14:30 - 14:55 25 mins
Info
Interactive Panel – Tech in a New Era of Trust
  • Moderator George Zambellas - UK Lead, Agorai
  • Shane Corstorphine - SVP, Growth, Skyscanner
  • Melissa Sabella - CEO, The Honeycomb Works
  • Lord Drayson - CEO, Sensyne Health
  • Andrew Tsonchev - Director of Technology, Darktrace

- Why it is essential to gain consumer trust in the digital economy
- Where is the line between consumer dependency and consumer distrust of tech
-  Ensuring the right approach to commercial data collection and processing
- Will measures like GDPR and ad-blocking create a shift in online marketing practises?

14:55 - 15:15 20 mins
Info
Digital Maturity: The Importance of Innovation Mind-set and Changing the Way the Organisation Thinks
  • Jonathan Wyatt - Managing Director and Global Head of Protiviti Digital, Protiviti

- Introducing the concept of digital maturity and its definitions
- What is the change in focus required to become a true digital leader?
- Identifying the different elements of a balanced approach to digital maturity that are critical to success

15:15 - 15:35 20 mins
Info
Turning the Tanker: How Enterprise Agile Transformation Can Revolutionise a Legacy Business
  • Jon Davies - Head of Digital, Vodafone
  • James Cannings - Co-founder, MMT Digital
  • Thomas Davies - Founder & CEO, Temporall

How MMT Digital & Vodafone’s collaboration changed innovation culture at the UK’s biggest telecoms network

  • Doing agile vs. being agile: engaging the whole business to create a culture of innovation
  • The dos and dont’s of innovation prototyping: the transformation Trojan Horses
  • Hybrid working: avoiding culture clash with co-location; blending agency and client teams
  • Tackling legacy debt: changing the digital chassis while the car's still moving
  • Procurement planning: how to buy something when you don’t know what it is
15:35 - 15:55 20 mins
Info
GlaxoSmithKline Presentation
  • Rajvir Madan - Vice President, Digital, Data Analytics & Innovation, Consumer Healthcare Tech, GSK
15:55 - 16:15 20 mins
Coffee Time!
16:15 - 16:45 30 mins
Info
Panel - Digital Skills and Talent – Creating Digital Literacy Across the Workforce
  • Rioch Edwards-Brown - Founder, So You Wanna Be In Tech?
  • Jack Parsons - CEO, Big Youth Group
  • Laurence Kemball-Cook - CEO, Pavegen
  • Steve Tyler - Director, Assistive Technology, Leonard Cheshire
  • James Freed - CIO, Health Education England
  • Moderator Jacqueline de Rojas CBE - President, TechUK

- What are the essential elements of digital literacy for a modern workforce?
- Identifying the skills needed for today while planning for tomorrow
- Embracing diversity and thinking about untapped sources of talent and potential
- The importance of creating a talent pipeline for the organisation through reskilling
- Are digital learning platforms key to promoting digital literacy?

16:45 - 17:10 25 mins
Info
Roundtables - Maintaining the Human Factor in Digital Transformation
  • Host Margaret Heffernan - Entrepeneur, Author, CEO, Keynote Speaker, Mentor, .
  • Lauren von Stackelberg - Global Director, Communications & Diversity, Expedia
  • Rachel Coldicutt - CEO, Doteveryone

- Once again the group will be divided to discuss maintaining the human factor in digital transformation, with headline points including:
- Ensuring tech initiatives are led by customer need
- Closing the digital divide – demographic and regional challenges
- Innovating Services without leaving customers and employees behind
- Strategies for improving tech skills within the workforce

17:10 - 17:30 20 mins
Info
Panel - Maintaining the Human Factor in Digital Transformation
  • Moderator Margaret Heffernan - Entrepeneur, Author, CEO, Keynote Speaker, Mentor, .
  • Lauren von Stackelberg - Global Director, Communications & Diversity, Expedia
  • Rachel Coldicutt - CEO, Doteveryone

- Roundtable moderators will close the session with a short panel to discuss the results of their conversations

17:30 - 17:40 10 mins
Chairs closing remarks
  • Oli Barrett MBE - Founder, Connector Unit
17:40 - 18:40 60 mins
Networking Drinks - Let's Get LiT!