Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

9 am 9:10 am (10 mins)

Main agenda

Chairperson’s opening remarks

  • Richard Swinford - Partner - Telecoms & Media Strategy Corporate Finance , Arthur D. Little

9:10 am 9:30 am (20 mins)

Main agenda

Telefonica’s approach to big data analytics

  • Chema Alonso - Chief Data Officer, Telefonica

9:30 am 9:50 am (20 mins)

Main agenda

Digital Transformation – A Network and Culture Shift

  • Berit Svendsen, - EVP and CEO, , Telenor Norway

9:50 am 10:10 am (20 mins)

Main agenda

Reserved for Huawei

10:10 am 10:50 am (40 mins)

Main agenda

PANEL DISCUSSION: Moving from thought to action: Instilling a data driven culture

  • Alicia Calvo - Innovation Director, , Orange
  • Dirk Jungnickel - Senior Vice President - Business Analytics & Innovation, Du
  • Alicia Calvo - Innovation Director, , Orange

10:40 am 11 am (20 mins)

Main agenda

Forming Profitable Partnerships

  • Morten Bjornson - Director Global Partnerships , Telenor Norway

11 am 11:30 am (30 mins)

Main agenda

PANEL DISCUSSION: Creating a first class data analytics team

  • Urban Söderberg - Chief Information Officer, Yoigo
  • Susan Wegner - Vice President Smart Data Analytics & Communication, Deutsche Telekom
  • Richard Benjamins - Group Director , BI & Big Data Telefónica

11:30 am 12:30 pm (60 mins)

Main agenda

Coffee & VIP Speed Networking

12:30 pm 12:50 pm (20 mins)

Main agenda

Location Data, Analytics and Enabling Use Cases

  • Philip Douty - Managing Director , Telefónica Dynamic Insights

12:50 pm 1:10 pm (20 mins)

Main agenda

Innovation and Partnerships

1:10 pm 1:40 pm (30 mins)

Main agenda

PANEL DISCUSSION: Strategies for Scalable LBS

  • Moderator Raman Sidhu - President London Chapter , LBMA
  • Philip Douty - Managing Director , Telefónica Dynamic Insights
  • Syed Shah - Director Value Creation , Telenor Bulgaria
  • Michael Lesniak - Senior Manager, SK Planet

1:40 pm 2:40 pm (60 mins)

Main agenda

Networking Lunch, Hosted Lunch Tables & Product Demonstrations

2:40 pm 3 pm (20 mins)

Main agenda

Examining Proximity and Loyalty Use Cases Around The Globe

  • Michael Lesniak - Senior Manager, SK Planet

3 pm 3:20 pm (20 mins)

Main agenda

Location Information as a Data Platform for Advertising Services

3:20 pm 4 pm (40 mins)

Main agenda

PANEL DISCUSSION: Boosting the Mobile Experience with Location-Enriched Apps

  • Moderator Raman Sidhu - President London Chapter , LBMA
  • Prabhu Somasundaram - Technology Leader - OSS/BSS Architecture, AT&T
  • Noel O’Connor - Academic Director Information Technology & the Digital Society , Dublin City University

4 pm 4:30 pm (30 mins)

Main agenda

Coffee, Networking & Exhibition Visit

4:30 pm 4:50 pm (20 mins)

Main agenda

Transforming venues into connected stadia

  • Noel O’Connor - Academic Director Information Technology & the Digital Society , Dublin City University

4:50 pm 5:10 pm (20 mins)

Main agenda

Smart Cities & Traffic Management

5:10 pm 6:10 pm (60 mins)

Main agenda

Financial Services & Mobile Payments