Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
13:00 - 13:30 30 mins
Main agenda
Registration
13:30 - 13:40 10 mins
Main agenda
KNect365 Welcome
13:40 - 14:00 20 mins
Main agenda
Chair's opening remarks
  • Stéphane Téral - Senior Research Director, Mobile Infrastructure and Carrier Economics, IHS
more
14:00 - 14:30 30 mins
Main agenda
Analysts perspective: Unleashing the full potential of the network with network slicing
  • Sue Rudd - Director Service Provider Analysis, Strategy Analytics
more
14:30 - 15:00 30 mins
Main agenda
Update from BT
  • Andy Corston-Petrie - Principal Researcher, Converged Networks Research Lab, BT Technology, Services and Operations
more
15:00 - 15:30 30 mins
Main agenda
Tier1 MNO and OEMs/SIs on dimensioning of systems based on needing slicing capabilities in networks
  • Simon Fletcher - CTO, Real Wireless
more
15:20 - 15:50 30 mins
Main agenda
Networking coffee break
15:50 - 16:35 45 mins
Main agenda
Panel - Business case for operators
  • Trevor Linney - Head of Access, BT
  • Mika Skarp - Founder & CTO, CloudStreet Oy
  • Moderator Stéphane Téral - Senior Research Director, Mobile Infrastructure and Carrier Economics, IHS
more
  • Dynamic vs Static Slicing
  • Various ways to incorporate this – end to end slicing –architecture and managing the slicing – implementation challenges
  • What slices should be made
16:10 - 17:10 60 mins
Main agenda
Afternoon keynote
  • Michele Zarri - Technical Director , GSMA
more
16:40 - 17:10 30 mins
Main agenda
Update from TIM
  • Andrea Calvi - Head of Network Innovation, Telecom Italia
more
17:10 - 17:25 15 mins
Main agenda
Closing remarks: Moving forward
  • Chair Stéphane Téral - Senior Research Director, Mobile Infrastructure and Carrier Economics, IHS
more