Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Apr 17
Show Filter
09:00 - 09:10 10 mins
Main agenda
Chair Opening Remarks
09:10 - 09:30 20 mins
Main agenda
Opening Keynote: Digital transformation – not if, not when…but HOW
more
  • Networks of the future
  • Which route-to-digital should you chose?
  • It’s all about the customer
  • What are the biggest obstacles to digitization?
09:30 - 09:50 20 mins
Main agenda
Reserved for Headline Sponsor
09:50 - 10:10 20 mins
Main agenda
Future-proofing your cloud strategy
more
  • Embracing new technologies
  • Examining interoperability strategies that will make sure both operators and enterprise will reap the rewards of the cloud
  • Go to market cloud and commercial milestones
10:10 - 10:40 30 mins
Main agenda
Panel session: Global platform, global portfolio – exploring new revenue streams
  • Panellist Ky Ox - Head of Enterprise & Cloud Security, MTN
more
  • Enable differentiation and growth through developing a global service offering
  • Tapping into emerging markets and spotting new opportunities
  • Understanding customer requirements as a driver for innovation
10:40 - 11:30 50 mins
Main agenda
Networking Break & Exhibition
11:30 - 11:50 20 mins
Main agenda
Keynote: The TEF Experience with OnLife Networks on Edge Computing and SDN
  • David Artuñedo - CEO OnLife Networks (Telefónica intrapreneur Startup), Network Innovation, Telefonica
more
11:50 - 12:10 20 mins
Main agenda
Reserved for Sponsor
11:50 - 12:10 20 mins
Main agenda
Flexible connectivity in an agile world
  • Richard Churms - Digital Transformational Lead - EMEA, Verizon Enterprise Solutions
more
  • Network as an enabler
  • Flexible licensing models – The agnostic approach
  • Maintaining end user experience and increasing user adoption of business enhancing applications
  • The power of integrated services, orchestration and the use of network intelligence
12:10 - 12:30 20 mins
Main agenda
Case-study: TelcoCloud project - Rostelecom NFV experience.
  • Dimitri Sakharchuk - Chief Architect, Network Innovation & Strategy, Rostelecom
more
  • SD-WAN
  • CLOUD
  • MANO commercial deployment
12:30 - 12:50 20 mins
Main agenda
Colt carrier SDN, NFV Experience
  • Mirko Voltolini - VP Technology and Architecture, Colt
more
12:50 - 14:00 70 mins
Main agenda
Networking Lunch & Exhibition
14:00 - 14:20 20 mins
Main agenda
Case-study: Enabling digital transformation for SMBs
  • Victor Deutsch Franco - Head of Strategy & Transformation Programs/SMB Segment, Telefonica
more
  • How cloud services will help SMBs
  • Understanding the needs of customers and tailoring your service offering accordingly
  • Delivering innovative cloud services and customer experience
  • Choosing between reseller or inhouse approach
14:20 - 14:40 20 mins
Main agenda
How Telcos can leverage voice with innovative SaaS offerings
more
  • Voice has traditionally been a Telco´s core business, but it is now under heavy pressure due to the surge of Digital Giants (GAFA)
  • It may seem voice is an exhausted business for Telcos, but it is not if they leverage SaaS, which allows immediate deployment with NO CAPEX
  • Learn how one of the World´s largest Telco is winning the market by offering a converged, cloud based, recording & transcription platform
  • Find out a new breed of business opportunities voice can bring to Telcos over the next years through speech analytics
14:40 - 15:00 20 mins
Main agenda
Delivering Cloud Services in emerging markets
  • Ky Ox - Head of Enterprise & Cloud Security, MTN
more
15:00 - 15:40 40 mins
Main agenda
Networking Break & Exhibition
15:40 - 16:00 20 mins
Main agenda
Case-study: Redefining Customer Engagement
more
  • Know your customers
  • Understanding the service products they need
  • Perfecting your cloud service offering
  • Be unique in your approach
16:00 - 16:20 20 mins
Main agenda
Discover the Cloud platform of the future
  • Berend van Dalfzen - Managing Director, Resello
more
16:20 - 16:50 30 mins
Main agenda
Panel session: Is first-to-market enough to guarantee competitive edge?
more
  • Staying competitive through identifying new markets and opportunities
  • How can you compete with OTT players?
  • The benefits of partnering and creating new alliances
  • Create a global cloud portfolio through transferable cloud services
16:50 - 17:00 10 mins
Main agenda
Closing Comments