Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

08:50 09:00 (10 mins)

Main agenda

Chair's Opening Remarks

  • Chair Ronan de Renesse - Practice Leader Consumer Technology, Ovum

09:00 09:25 (25 mins)

Main agenda

Keynote: Blending Tech Advances into the Next UX

09:25 09:50 (25 mins)

Main agenda

Keynote Technology Showcase

09:50 10:20 (30 mins)

Main agenda

Power Panel Discussion: What Does the Pivot to Voice & AI Mean For the future of Services & Devices?

  • Is the utilization of big data what is central to implementing machine learning?
  • How can big data and machine learning work together to further understand a client’s needs?
  •  What will AI implementation mean for the future of your business?
  • Michael Vladimer - Co-Founder IoT Studio, Orange Silicon Valley
  • Sudha Jamthe - CEO, IoT Disruptions.com
  • Alex Bunardzic - Senior Software Developer, Research and Development, Staples

10:20 11:00 (40 mins)

Main agenda

Networking Refreshments and Exhibition Visit

11:00 11:20 (20 mins)

Main agenda

Opportunities and challenges in designing the next generation of UX

  • Moe Tanabian - Vice President of Engineering, Chief Design Officer-IoT, Samsung Electronics

11:20 11:40 (20 mins)

Main agenda

Technology Showcase

11:40 12:10 (30 mins)

Main agenda

Panel Discussion: What are the future interactions that will catch the consumer engagement?

  • Different device types – what’s the full package for immersion in the home?
  • Understanding the challenges of device proliferation - what platform do we choose, and how consumers need to understand the opportunities of the platform
  • Understanding the importance of UX across multiple platforms – merging AR/VR, App and Mobile web for a stronger consumer proposition
  • What is the quality of experience on the current digital platforms?
  • Mark Meadows - CEO, Botanic.io
  • Sergio Silva - Director of Partner Success, Kik
  • Lisa Falkson - Voice UX Expert, Stanford Professional Women Bay Area

12:10 13:40 (90 mins)

Main agenda

Networking Lunch and Exhibition Visit

13:40 14:10 (30 mins)

Main agenda

The Power Of Voice – What does this mean, and how can we maximise its impact?

  • Assessing what the rise of voice means for the consumer, the enterprise and the developer – why is this so important across multiple verticals?
  • What’s holding this up? It’s not ubiquitous yet, why is that?
  • Are the lack of universal SDKs leading to dissolution from developers and investors?
  • Voice and Personalisation- Are the consumers trusting and using their new conversational partners?
  • Nandini Stocker, Google

14:10 14:30 (20 mins)

Main agenda

Technology Showcase

14:30 15:00 (30 mins)

Main agenda

Panel Discussion: The Rise of Intuitive Digital Experiences – Is conversation the future of the UX?

  • How Big data will allow developers to make big dollar
  • Integrating chat as part of your UX
  • Understanding the drive towards conversational commerce
  • What will the rise of personalized assistants mean for brands?
  • Nandini Stocker, Google
  • Sudha Jamthe - CEO, IoT Disruptions.com
  • Fabio Santini - Chief Product Officer, Shazam
  • Guy Lebanon - Director AI and ML Research, Amazon

15:00 15:20 (20 mins)

Main agenda

Guest Keynote: Embracing the change Machine Learning Brings to Our Business Model

  • AI and ML add another dimension of intelligence in the workplace
  • Along cognitive and emotional intelligence, a new balance needs to be reached
  • What are the elements you need to get right in the digital workplace for this new technology to thrive?
  • Greg Chambers - Global Director - Digital Innovation, The Coca-Cola Company

15:20 16:20 (60 mins)

Main agenda

Networking Refreshments and Exhibition Visit

16:20 16:50 (30 mins)

Main agenda

Personalisation, Personalisation, Personalisation – Driving Digital Experiences in the Age of Me

  • Creating targeted and relevant experiences using consumer data – from location, image sensors, voice recognition, and contextual technologies
  • Understanding why with a more intelligent consumer you need a more personalized experience
  • Utilizing algorithms to drive the consumer message
  • Assessing the future of traditional brands in the age of voice, autonomy and immersion
  • Dan Miller - Lead Analyst & Founder, Opus Research
  • Michael Vladimer - Co-Founder IoT Studio, Orange Silicon Valley
  • David Kapauan - Distinguished Architect, Contact Centre Technology, Royal Bank of Canada

16:50 17:10 (20 mins)

Main agenda

Technology Showcase

17:10 17:40 (30 mins)

Main agenda

Utilizing consumer data in order to drive a targeted, revenue driven UX

  • Embracing data as a way to embrace a long term relationship with the consumer
  • Re-engaging existing consumers with sharply targeted digital experiences
  • Understanding exactly the nuanced content your users wants
  • Karen Pascoe - SVP, Experience Design for Digital Payments and Labs, Mastercard

17:40 17:40 (0 mins)

Main agenda

Session Close and Evening Reception