Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Showing of Streams
12:30 - 14:00 90 mins
GTI Workshop
Registration and lunch
13:30 - 14:30 60 mins
A2I Summit
Application to Innovation
more

Looking for new ways to engage customers in this dynamic and competitive market place that includes IoT, AI, and Real-time Communications? Join Dialogic and OVUM at the A2I Summit collocated at TechXLR8 in Singapore on October 2nd.

  • Featured guest and host, Pamela Clark-Dickson, practice leader in Ovum’s Consumer Services practice will expand on global trends on messaging, OTT communications, social media, rich communications and WebRTC
  • Experts from Dialogic will elaborate on solutions for building and delivering innovative services for your subscribers and on-the-go entrepreneurs

Come see what innovation that combines real-time communications, IoT and AI looks like.

14:00 - 14:30 30 mins
GTI Workshop
Update of GTI and the path to 5G
  • PS Tang - Board Member, GTI
more
  • An update of GTI objectives and direction
  • New members and deployment news
  • Spectrum allocation and trails in 5G
  • Collaborations with vertical industries
14:30 - 15:00 30 mins
GTI Workshop
Operator plans for TD-LTE
  • Eng Huat Lim - Vice President (Head, Mobile Network Engineering), StarHub
more
14:30 - 15:15 45 mins
A2I Summit
Real-time Communications: Catching the Next Wave
  • Pamela Clark-Dickson - Principal Analyst, Communications & Social , Ovum
more

The way in which consumers communicate has changed iteratively and irrevocably since the turn of the 21st century. Today, the focus is shifting from smart-phones and social media to automation of communications via artificial intelligence and chat bots. This session will explore the next wave of convergence between AI, Chat bots, IoT and customer engagement

15:00 - 15:30 30 mins
GTI Workshop
Private LTE as part of 5G
  • PS Tang - Board Member, GTI
more
  • Increasing requirements for high reliability, security and low latency in industrial IoT
  • Private LTE to be the mission critical and robust wireless network to support Industry 4.0 Transformation
  • Application examples in the various vertical industries
    • Private LTE enabling Beyond Visual Line of Sight (BVLoS) Drones flight
    • Multiple autonomous robots
    • Guided vehicles
15:15 - 16:15 60 mins
A2I Summit
Empower, Engage, Excite
  • Thomas Schroer - Director Service Provider Marketing, Dialogic
more

New ways and new modes of communication enable context and intelligence sharing between people, entrepreneurs, businesses and the Internet of Things (IoT). This session will cover market realities and ways to empower, engage and excite customers using omni-channel techniques and applications that combine real-time communications, intelligence and mobility

15:30 - 16:00 30 mins
GTI Workshop
Analyst: Challenges of 5G
  • Mr Amrish Kacker - Head Asia-Pacific, Strategy Consulting, Analysys Mason
more
16:00 - 16:30 30 mins
GTI Workshop
Panel: TDD technology and the path to 5G
  • Moderator: PS Tang - Board Member, GTI
  • Eng Huat Lim - Vice President (Head, Mobile Network Engineering), StarHub
  • Richard Tan - Advisor, Sinarmas Group
  • Mr Amrish Kacker - Head Asia-Pacific, Strategy Consulting, Analysys Mason
more

An interactive discussion giving the audience an opportunity to ask questions and suggest other areas or initiatives that GTI could take on to promote more industrial collaboration.

16:15 - 16:30 15 mins
A2I Summit
Coffee Break
16:30 - 16:35 5 mins
GTI Workshop
End of Workshop
16:30 - 17:30 60 mins
A2I Summit
What Effortless Communication Is All About
  • Peter Kuciak - Global Vice President Applications and Solutions, Dialogic
more

Consumers of technology are very sophisticated these days – well versed with mobile and cloud features on their smart devices.  They are expecting the same effortless experience from their Service Providers as they receive from providers like Google, Facebook and others.  In this session, we will look at many ways Service Providers can leverage their network to design, develop, test, pilot and deploy innovative applications and solutions.

17:30 - 18:30 60 mins
A2I Summit
Closing with Reception Drinks