Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

BUSINESS PROCESS MANAGEMENT EVENT BEGINS

Nov 22
Show Filter
09:00 - 10:00 60 mins
Main agenda
K2 Breakfast Briefing - INVITED DELEGATES ONLY
  • Andrew Murphy - Technical Director, K2
  • Tim Jennings - Chief Research Officer , Ovum
more
09:30 - 10:00 30 mins
Main agenda
Registration and Coffee
09:59 - 09:59 0 mins
Main agenda
BUSINESS PROCESS MANAGEMENT EVENT BEGINS
10:00 - 10:09 9 mins
Main agenda
Ovum Chairperson’s Welcome & Ice Breaker Networking Session
  • Tim Jennings - Chief Research Officer , Ovum
more
10:10 - 10:30 20 mins
Main agenda
Ovum Keynote Presentation: Next Generation BPM: Adopting a Modern and Agile Approach for Digital Business Processes
  • Saurabh Sharma - Senior Analyst, Ovum Software Group
more
  • BPM market trends and evolution of new types of BPM suites
  • The value proposition of BPMPaaS and Intelligent BPMS
  • Exploiting new approaches to BPM to foster process efficiency and digitalization
10:30 - 10:55 25 mins
Main agenda
Keynote Presentation: Automating Customer On Boarding Journeys
  • Ash Shahata - Head of Business Analysis and Architecture, Close Brothers
more
  • BPM and the on boarding use case
  • Typical challenges within financial services
  • Process automation
  • Cloud Platforms and typical architectures
  • Expected blockers
10:55 - 11:15 20 mins
Main agenda
Collaborative Innovation in a Nutshell
  • Alex Nichol - Product Director, Nutshell Apps
  • Martyn Cuthbert - Managing Director, Nutshell Apps
more
11:15 - 11:45 30 mins
Main agenda
Refreshments & Networking
more

Speed Networking Session

11:45 - 12:15 30 mins
Main agenda
Crossrail: Innovative Project Information Management Processes
  • Malcolm Taylor - Head of Technical Information, Crossrail
more
  • Project overview
  • Approach to information management
  • Our Common Data Environment (databases, workflows, Master Data Management)
  • Information during design, construction and into operations
  • Benefits and return on investment
12:15 - 12:45 30 mins
Main agenda
Case Study: Undertaking a BPM to Effectively manage the Broadcast Supply Chain
  • Ian Cottrell - Director of Broadcast Distribution and Services, ITV
more
  • Process discovery and modelling: Selecting a tool, documenting the processes at various levels, and linking them across areas to build a process repository
  • Undertaking detailed process modelling and using it as part of training plans
  • Process analysis: Using process repository in a continual improvement initiative, operational fault finding and risk analysis and project business case justifications
  • Pan-organisation Business Process Management: Linking individual work and workflows to build cross team views of the broadcast supply chain
  • Systemising this with assurance tools
  • Future integration and automating - managing cross business processes by exception.
12:45 - 13:30 45 mins
Main agenda
SPECIALIST WORKSHOP: The Future of Acquiring Clients Online
  • Warren Knight - CEO, Think Digital First
more

In this thought provoking seminar, Warren will share with you how every business owner, entrepreneur and sales & marketing manager can utilise social media to nurture and generate clients online.

Throughout this seminar, you will learn how to build brand awareness, market your business to your target audience, increase brand advocacy and how to effectively spend your time to focus on sales and customer retention through the use of a simple social media plan.

Warren Knight, CEO, Think Digital First

13:30 - 14:30 60 mins
Main agenda
Lunch
14:30 - 15:00 30 mins
Main agenda
Use an Architectural Approach to Elevate the Value of BPM to the Next Level
  • Mark McGregor - Performance Coach and Author
more
  • Complexity driven by digital business needs, is an easy target for BPM

    However, the changing scope of IT landscapes mean that tighter co-ordination is required across people, process and systems

    By taking an architectural approach you can better address the co-ordination while elevating the benefits and value of BPM to the next level


15:00 - 15:30 30 mins
Main agenda
Breaking and Mending Process Automation
  • Ian Buxton - Director / Owner, Process42 Limited
more
  • Process automation and outsourcing with examples of common failure modes and waste across industries

    Examples of simple solutions that can have massive impact on efficiency and effectiveness

    Reduced manual rework by setting acceptable tolerance for invoice difference to purchase order values

    Budget Management errors impacting automated purchases contributing to wasted time in calls, emails and manual rework of purchase orders, delays in purchases, expediting costs, delays in project and increased safety risks

    Adjusting sign off authority to avoid decision delay and lost opportunity in real estate acquisition

    Using data to make delays in automated supplier payment visible

    How to help avoid automation of broken processes.


15:30 - 16:00 30 mins
Main agenda
Coffee and Exhibition
16:00 - 16:30 30 mins
Main agenda
BPRM - Business Process Risk Management
  • Dalim Basu - Chairman, North London Branch, British Computer Society [BCS - the Chartered Institute for IT]
more
  • What risk management is required for business processes?
  • What's involved?
  • Who's involved?
  • Is BPRM a burden or a benefit?
16:30 - 17:00 30 mins
Main agenda
BPM Round-Up Panel
  • Tim Jennings - Chief Research Officer , Ovum
  • Dalim Basu - Chairman, North London Branch, British Computer Society [BCS - the Chartered Institute for IT]
  • Ian Cottrell - Director of Broadcast Distribution and Services, ITV
  • Siter Ali - Director of Solutions Consulting, Appian
  • Mark McGregor - Performance Coach and Author
more

What have we learned today about streamlining BPM? How will lessons be carried forward into office environments and beyond into the future tech landscape? Join some of today's top panellists who will summarise their key learnings and viewpoints

17:00 - 17:15 15 mins
Main agenda
Chair's Closing Remarks
17:00 - 18:00 60 mins
Main agenda
Close of conference