Channel Evolution Europe is part of the Informa Tech Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Key Sessions

T.C. Doyle

Channel Optics 2020

Channel Futures & Channel Partners

Dec 02
Show Filter
8:30am - 8:00pm 690 mins
Registration
Registration
9:00am - 9:50am 50 mins
Info
Keynote Programming
Breakfast & Networking

Open to all attendees. 

10:00am - 10:15am 15 mins
Info
Keynote Programming
Channel Optics 2020
  • T.C. Doyle - Senior Director of Content, Channel Futures & Channel Partners

Brexit. The U.S. election. Middle East turmoil. Technology providers have more than business on their minds heading into the new year. But there are plenty of reasons for optimism. New security threats, new innovations and new spending by customers offer unprecedented opportunity. This market overview will bring into focus key issues for your company.

Open to all attendees. 

10:15am - 10:40am 25 mins
Info
Keynote Programming
Innovation in Action: Digital Transformation and You

As buzzwords go, “digital transformation” leaves a lot to be desired. It’s not only ill-defined, it’s also never-ending. But that doesn’t mean it’s not real. In this session, a senior industry leader will provide perspective on how ICT consultants and channel partners can leverage new technology to transform their own organizations and those of their customers. 

Open to all attendees. 

10:40am - 10:50am 10 mins
Info
Keynote Programming
Main Stage Pitch presented by West Corp

Open to all attendees. 

10:50am - 10:55am 5 mins
Info
Keynote Programming
Partner Confidential: My Best Idea

The winner of the Channel Futures “Best Idea” competition will take the stage and describe the one idea that he or she embraced that set their organization on a new path toward financial success. 

Open to all attendees. 

10:55am - 11:35am 40 mins
Info
Keynote Programming
Pivotal Pivots Panel: Strategic Shifts That Reshaped Tech Companies and Their Trajectories

Sooner or later, every tech provider finds itself under siege. From rivals, new innovations and from upstart business models. Knowing when and how to change is critical for survival. This session showcases three tech vendors who faced changing conditions and pivoted for new success. If your company finds itself under pressure, their lessons can teach volumes. 

Open to all attendees. 

11:35am - 11:45am 10 mins
Info
Keynote Programming
Main Stage Pitch

Open to all attendees. 

11:45am - 12:10pm 25 mins
Info
Keynote Programming
Data-Driven Insights: What to Expect in 2020

Top analysts from some of the world leaders in research share their expectations for the coming year and beyond. 

Open to all attendees. 

12:00pm - 6:30pm 390 mins
Info
Expo Hall
Expo Hall Open

Open to all attendees and exhibitors.

12:10pm - 1:00pm 50 mins
Info
Keynote Programming
Lunch & Networking

Open to all attendees. 

1:00pm - 1:05pm 5 mins
Info
Keynote Programming
Welcome Back

Open to all attendees. 

1:05pm - 1:15pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Partner Confidential: What Was I Thinking?

Another partner-to-partner mini-tutorial, the “Comeback Player of the Year” award winner shares his or her story of a mistake made and a redemption achieved. 

Open to all attendees. 

1:15pm - 1:25pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Main Stage Pitch presented by Vonage

Open to all attendees. 

1:25pm - 1:45pm 20 mins
Keynote Programming
To Be Announced
1:45pm - 1:55pm 10 mins
Info
Keynote Programming
Main Stage Pitch

Open to all attendees. 

2:00pm - 2:45pm 45 mins
Info
Business Strategy Track
Honing Your Message: Tips to Better Market Your Company

If you’re struggling to differentiate your business from its rivals, then attend this session to hear about the latest ways your peers are distinguishing themselves in their markets. 

Conference & Expo pass required to attend this session. 

2:00pm - 2:45pm 45 mins
Info
Technology Innovation Track
The Ghost in You: Making Peace with AI

Love it or not, AI is coming to your world. It will impact your sales, operations and decision-making, too. It could also impact your bottom line, especially if you can sell it to your customers. If you are struggling to understand how, then don’t miss this session. 

Conference & Expo pass required to attend this session. 

2:45pm - 3:00pm 15 mins
Business Strategy Track
Networking Break
2:45pm - 3:00pm 15 mins
Technology Innovation Track
Networking Break
3:00pm - 3:45pm 45 mins
Info
Business Strategy Track
Minding the Gaps: Reduce the Inefficiencies That Limit Your Business

Running efficiently requires more than up-to-date management technology; it requires a complete, corporatewide cultural commitment. In this session, experts illuminate the areas where channel companies bleed efficiency and what they can do to prevent it.

Conference & Expo pass required to attend this session.

3:00pm - 3:45pm 45 mins
Info
Technology Innovation Track
Thunderdome: Communications-as-a-Service
  • Ringmaster Bryan Reynolds - Director, Sales Operations, TBI

Let’s be honest: The state of business communications is a mess today. Instead of “unified” or “cloud” communications, business professionals must leverage a dozen or so tools to communicate with all the constituents and colleagues in their worlds. How did we get into this mess and what can we do to fix the problem? Experts offer their insights in this lively, no-holds barred session. 

Open to all attendees. 

4:30pm - 6:00pm 90 mins
Networking
Expo Hall Pub Crawl
6:30pm - 7:00pm 30 mins
Info
Expo Hall
Evening Reception

Open to all attendees and exhibitors.

6:30pm - 7:30pm 60 mins
Info
Networking
The EP 51 Awards

The EP 51 Awards will honor the top 51 ICT solution providers in Europe. Companies will be chosen based on size, sales growth and ingenuity.

7:30pm - 8:00pm 30 mins
Networking
The EP 51 Reception After Party