Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
09:00 - 10:30 90 mins
ETSI MEC Hackathon
Registration and coffee
09:00 - 09:30 30 mins
ETSI MEC Tutorial
Registration and coffee
09:30 - 11:00 90 mins
ETSI MEC Tutorial
Phase 2 of the ETSI MEC ISG Intro
10:30 - 11:30 60 mins
ETSI MEC Hackathon
Welcome and kick-off
more

Developers are invited to submit their teams to participate in a competition developing advanced mobile applications for automotive infotainment services in ETSI MEC-enabled 5G networks.

Teams will be asked to develop Entertainment and/or VR/AR applications (“EVA apps”), as in-car mobile solutions using ETSI MEC technologies for riders.

Registration to this very 1st ETSI MEC Hackathon in Berlin, with prizes from Vodafone and Intel is now open - For more information and to register go to the ETSI website: http://www.etsi.org/news-events/events/1302-1st-etsi-mec-hackathon

11:00 - 11:30 30 mins
ETSI MEC Tutorial
Morning break
11:30 - 12:30 60 mins
ETSI MEC Hackathon
Teams working
11:30 - 12:55 85 mins
ETSI MEC Tutorial
Applications and use cases
12:30 - 14:00 90 mins
ETSI MEC Hackathon
Lunch and networking
12:55 - 13:00 5 mins
ETSI MEC Tutorial
End of ETSI MEC Turorial
13:00 - 14:00 60 mins
ETSI MEC Tutorial
Lunch and networking
14:00 - 18:00 240 mins
ETSI MEC Hackathon
Teams working
18:00 - 19:00 60 mins
ETSI MEC Hackathon
Wrap-up for Sept 18th
Showing of Streams