Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Jun 13
Show Filter
Showing of Streams
09:05 - 09:15 10 mins Free
Shared Mobility & Transportation
Chair’s Opening Remarks – Welcome to TechXLR8 2018
more
  • Introducing the Change Maker
  • Overview of TechXLR8 and London Tech Week show headliners:
    • Evolution of the Customer Experience
    • Smart Cities Smart Living
    • Digital Transformation
    • Space Tech
    • Cyber Security
    • Robotics
    • Entrepreneurship
09:05 - 09:15 10 mins Free
Autonomous Vehicles
Chair’s Opening Remarks – Welcome to TechXLR8 2018
more
  • Introducing the Change Maker
  • Overview of TechXLR8 and London Tech Week show headliners:
    • Evolution of the Customer Experience
    • Smart Cities Smart Living
    • Digital Transformation
    • Space Tech
    • Cyber Security
    • Robotics
    • Entrepreneurship
09:05 - 09:15 10 mins Free
Connected Consumer
Chair’s Opening Remarks – Welcome to TechXLR8 2018
more
  • Introducing the Change Maker
  • Overview of TechXLR8 and London Tech Week show headliners:
    • Evolution of the Customer Experience
    • Smart Cities Smart Living
    • Digital Transformation
    • Space Tech
    • Cyber Security
    • Robotics
    • Entrepreneurship
09:05 - 09:15 10 mins Free
Developer Summit
Chair’s Opening Remarks – Welcome to TechXLR8 2018
more
  • Introducing the Change Maker
  • Overview of TechXLR8 and London Tech Week show headliners:
    • Evolution of the Customer Experience
    • Smart Cities Smart Living
    • Digital Transformation
    • Space Tech
    • Cyber Security
    • Robotics
    • Entrepreneurship
09:05 - 09:15 10 mins Free
Diversity in Tech
Chair’s Opening Remarks – Welcome to TechXLR8 2018
more
  • Introducing the Change Maker
  • Overview of TechXLR8 and London Tech Week show headliners:
    • Evolution of the Customer Experience
    • Smart Cities Smart Living
    • Digital Transformation
    • Space Tech
    • Cyber Security
    • Robotics
    • Entrepreneurship
09:15 - 09:55 40 mins Free
Shared Mobility & Transportation
TechXLR8 Show Headliners
more

The TechXLR8 Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

09:15 - 09:55 40 mins Free
Autonomous Vehicles
TechXLR8 Show Headliners
more

The TechXLR8 Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

09:15 - 09:55 40 mins Free
Connected Consumer
TechXLR8 Show Headliners
more

The TechXLR8 Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

09:15 - 09:55 40 mins Free
Developer Summit
TechXLR8 Show Headliners
more

The TechXLR8 Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

09:15 - 09:55 40 mins Free
Diversity in Tech
TechXLR8 Show Headliners
more

The TechXLR8 Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

09:55 - 10:20 25 mins Free
Shared Mobility & Transportation
TechXLR8 Change Maker Show Headliner Panel
more

Celebrating innovation, creativity and disruption in the tech ecosystem, the TechXLR8 Change Makers reflect the companies and people that challenge the status quo and embrace technology to shape the future. This session shines the spotlight on 4 of these change makers, and gives an inspiring insight into their story and how they are using technology to transform the future of business, lives and society.

09:55 - 10:20 25 mins Free
Autonomous Vehicles
TechXLR8 Change Maker Show Headliner Panel
more

Celebrating innovation, creativity and disruption in the tech ecosystem, the TechXLR8 Change Makers reflect the companies and people that challenge the status quo and embrace technology to shape the future. This session shines the spotlight on 4 of these change makers, and gives an inspiring insight into their story and how they are using technology to transform the future of business, lives and society.

09:55 - 10:20 25 mins Free
Connected Consumer
TechXLR8 Change Maker Show Headliner Panel
more

Celebrating innovation, creativity and disruption in the tech ecosystem, the TechXLR8 Change Makers reflect the companies and people that challenge the status quo and embrace technology to shape the future. This session shines the spotlight on 4 of these change makers, and gives an inspiring insight into their story and how they are using technology to transform the future of business, lives and society.

09:55 - 10:20 25 mins Free
Developer Summit
TechXLR8 Change Maker Show Headliner Panel
more

Celebrating innovation, creativity and disruption in the tech ecosystem, the TechXLR8 Change Makers reflect the companies and people that challenge the status quo and embrace technology to shape the future. This session shines the spotlight on 4 of these change makers, and gives an inspiring insight into their story and how they are using technology to transform the future of business, lives and society.

09:55 - 10:20 25 mins Free
Diversity in Tech
TechXLR8 Change Maker Show Headliner Panel
more

Celebrating innovation, creativity and disruption in the tech ecosystem, the TechXLR8 Change Makers reflect the companies and people that challenge the status quo and embrace technology to shape the future. This session shines the spotlight on 4 of these change makers, and gives an inspiring insight into their story and how they are using technology to transform the future of business, lives and society.

10:15 - 17:30 435 mins Free
Exhibition
Exhibition Open!
10:20 - 10:50 30 mins
Shared Mobility & Transportation
Networking Break & Exhibition Visit
10:20 - 10:50 30 mins
Autonomous Vehicles
Networking Break & Exhibition Visit
10:35 - 10:45 10 mins Free
Connected Consumer
Chairperson’s Opening Remarks & Market Updates
  • Bill Ablondi - Director Smart Home Strategies, Strategy Analytics
more
10:45 - 11:05 20 mins Free
Connected Consumer
Delivering for the Connected Consumer - The Future of Connected Life
10:50 - 11:00 10 mins
Shared Mobility & Transportation
Chairperson's Opening Remarks
10:50 - 11:00 10 mins
Autonomous Vehicles
Chairperson's Opening Remarks
11:00 - 11:20 20 mins
Shared Mobility & Transportation
Transport for London – A Vision for Future Mobility in London
  • Speaker Michael Hurwitz - Director of Transport Innovation, Transport for London
more

Transport for London deliver their vision for the future of mobility in London. Discussing infrastructure, investment and innovate public/ private partnerships, they will tackle the challenges and opportunities in delivering customer focused transportation experiences in one of the world’s most innovative mega cities.

11:00 - 11:20 20 mins
Autonomous Vehicles
Transport for London – A Vision for Future Mobility in London
  • Speaker Michael Hurwitz - Director of Transport Innovation, Transport for London
more

Transport for London deliver their vision for the future of mobility in London. Discussing infrastructure, investment and innovate public/ private partnerships, they will tackle the challenges and opportunities in delivering customer focused transportation experiences in one of the world’s most innovative mega cities.

11:05 - 11:40 35 mins Free
Connected Consumer
Panel Discussion: Enhanced Interoperability and Interchangeability to Simplify Complex Interfaces
more
  • How are retailers educating customers about interoperability to drive engagement 
  • Partnerships to deliver seamless experiences
  • Open standards and cross-industry guidelines
11:20 - 11:50 30 mins
Shared Mobility & Transportation
Keynote: Innovation in Transportation: The Ecosystem Earthquake
  • Speaker Sebastian Peck - Managing Director, InMotion Ventures
  • Speaker Liad Itzhak - VP Head of HERE Mobility, HERE Technologies
  • Moderator Holly Marshall - Programme Director, Meridian Mobility
more

As multiple modes of transportation connect to one another to make moving from A to B smarter, reflect on how the ecosystem relationships between the operators, tech companies and automakers will evolve.

  • With monopolies dominating mobility in every region of the world, how do you create an ecosystem where every form of mobility benefits? Whether it be public transport, bikes, or ridesharing/hailing.
  • Technology and cities need to interconnect. Without the proper infrastructure in place, the autonomous future could be chaotic. How do cities, entrepreneurs and businesses alike align in order to make this ecosystem not just autonomous but also efficient
  • As we tackle both the public and private sector/partnerships, discuss how to effectively finance & deliver projects without losing sight of the key question: what is in the best interest of the consumer and why?
11:20 - 11:50 30 mins
Autonomous Vehicles
Keynote: Innovation in Transportation: The Ecosystem Earthquake
  • Speaker Sebastian Peck - Managing Director, InMotion Ventures
  • Speaker Liad Itzhak - VP Head of HERE Mobility, HERE Technologies
more

It's the great conundrum of smart transportation; infrastructure needs to get smart, but authorities have limited budgets.  Tackle this elephant in the room as we establish how to finance the future of mobility.

  • Explore the need for fast paced JVs between authorities and industry. Create win-win public private partnerships which enable innovative transportation solutions beyond the reach of the public purse
  • From utility companies to property developers, identify which new ecosystem players will drive the development of connected mobility infrastructure
11:40 - 12:10 30 mins Free
Connected Consumer
Panel: Enhanced Interoperability and Interchangeability to Simplify Complex Interfaces
more
  • How are retailers educating customers about interoperability to drive engagement?
  • Partnerships to deliver seamless experiences
  • Open standards and cross-industry guidelines
11:50 - 12:20 30 mins
Shared Mobility & Transportation
Delivering an On-Demand Smart Mobility Network
  • Speaker Kaj Pyyhtiä - Co-Founder, MaaS Global
  • Speaker Sam Ryan - Co-Founder, Zeelo
  • Speaker Pejvan Beigui - CTO, Easymile
  • Moderator Simon Haynes - Director, Mobiq Group
more

Forget the inefficiency of bus routes with only two riders. Instead deliver bespoke on demand services that blurs the lines between public and private transportation.

  • Create a common data platform which combines data from multiple inputs. Enable users to accurately access door to door multi-modal routing options individual to their needs (time and purpose of trip) and environment (weather)  
  • Multiple operators, single receipt to the customer. Debate how to create secure and mobility payments platform which simplifies the user experience and offers value for money to consumers
  • Think outside the box. From modular pods to Hyperloop One, explore the cutting edge solutions which will revolutionise (inter)urban transit. Which have a viable future?
11:50 - 12:20 30 mins
Autonomous Vehicles
Delivering an On-Demand Smart Mobility Network
  • Speaker Kaj Pyyhtiä - Co-Founder, MaaS Global
  • Speaker Sam Ryan - Co-Founder, Zeelo
  • Speaker Pejvan Beigui - CTO, Easymile
  • Moderator Simon Haynes - Director, Mobiq Group
more

Forget the inefficiency of bus routes with only two riders. Instead deliver bespoke on demand services that blurs the lines between public and private transportation.

  • Create a common data platform which combines data from multiple inputs. Enable users to accurately access door to door multi-modal routing options individual to their needs (time and purpose of trip) and environment (weather)  
  • Multiple operators, single receipt to the customer. Debate how to create secure and mobility payments platform which simplifies the user experience and offers value for money to consumers
  • Think outside the box. From modular pods to Hyperloop One, explore the cutting edge solutions which will revolutionise (inter)urban transit. Which have a viable future?
12:10 - 13:00 50 mins
Connected Consumer
Networking Lunch & Exhibition Visit
12:20 - 13:15 55 mins
Shared Mobility & Transportation
Networking Lunch & Exhibition Visit
12:20 - 13:15 55 mins
Autonomous Vehicles
Networking Lunch & Exhibition Visit
12:25 - 12:40 15 mins Free
Diversity in Tech
Introductory Remarks from Minister Samuel Gyimah
  • Sam Gyimah - Minister of State for Universities, Science, Research and Innovation, UK Government
more

Minister of Science, Technology and Innovation Samuel Gyimah will introduce the event

12:40 - 12:55 15 mins Free
Diversity in Tech
The Need for Radical Action
  • Gary Stewart - Director, Wayra UK & Telefonica Open Future
more
  • In 2015 Wayra researched and published a state of the industry StartUp DNA report in London. 3 years later they are preparing an update and will launch the results for the first time.
12:55 - 13:25 30 mins Free
Diversity in Tech
Panel: The Building Blocks for a Diverse and Inclusive Workforce
  • Tom Loeffert - UK HR Director, SAP
  • Moderator Gen Ashley - Director, Women Who Code
  • Chris Howard - Strategy Lead, Intertech LGBT+ Diversity Forum
more
  • How can organisations rethink their hiring strategies to ensure diversity & reduce bias in recruitment
  • What can legacy employers do to retro-fit their hiring processes to be more inclusive?
  • What can younger companies do to ensure diverse employment strategies are part of the foundations… and are maintained at scale
  • Why quotas don’t work
13:00 - 13:20 20 mins Free
Connected Consumer
Smart Home UX - Delivering An Intuitive and Frictionless Experience For Customers
13:15 - 13:25 10 mins
Shared Mobility & Transportation
Chairperson's Opening Remarks
13:15 - 13:25 10 mins
Autonomous Vehicles
Chairperson's Opening Remarks
13:20 - 13:40 20 mins Free
Connected Consumer
Leveraging IoT and Energy Data to Drive Improved Business Performance and an Enhanced Experience for Customers
  • Michael Jary - Managing Director, Verv
more
13:25 - 13:50 25 mins
Shared Mobility & Transportation
Solving the First/ Last-Mile Mobility Problem
  • Speaker Pascal Lecuyot - R&D Director, Navya
  • Speaker Tom Godsmark - Senior Transport Planner, Mott MacDonald
  • Speaker Anders Wall - International Director, GreenMobility
more

Last-mile mobility representations both a headache and huge opportunity for congestion. Solve this crucial urban transportation issue.

  • Next Day Delivery - forget about it! With consumers adjusting to on-demand delivery, identify how to harness latest tech, incl. drones and robotaxis to optimize delivery routing and relieve congestion
  • Learn which services incl. free floating bike sharing and public transportation need to be accessible from major transport hubs (incl. rail stations) in order to alleviate the reliance on single occupancy cars and taxis
  • Discuss the tech platform requirements, incl. real-time traffic and accurate journey estimates, in order to create a viable on-demand last mile mobility service platform
13:25 - 13:55 30 mins
Autonomous Vehicles
The Autonomous Vehicle Reality Check
  • Moderator David Wong - Technology and Innovation Manager, SMMT
  • Speaker Tim Marlow - Head of Autonomous and Connected Vehicle Research, Ageas
  • Speaker Alberto Fernández-Wyttenbach - Market Segment Leader, European GNSS Agency
  • Speaker Paul Copping - CIO, Digital Greenwich
  • Speaker Jens Roeper - Executive Director, Designit
more

We know where we are now in the journey to autonomy and, to a large extent, we know how the story ends. So what needs to be done to fill in the middle?


  • Get a full brief on the progress in enabling technologies such as LIDAR & processors to see what developments are needed and how such tech. can be applied to enhance safety now
  • Consider the role insurance has to play in the adoption of autonomous vehicle systems e.g. lowering rates based on assistance systems, encouraging consumers to become early adopters
  • With consumer understanding dictated by attention-grabbing headlines and rumour, discuss how to engage and educate the public on autonomous driving
13:25 - 13:40 15 mins Free
Diversity in Tech
Please Stop That. Try This.
more
  • If you aren't doing anything about inclusivity, I'll talk about why you'll want to change that. If you are already doing something about inclusivity, I'll explain how your efforts might be accidentally increasing bias in your organisation. Finally I'll share specific, practical things you can start doing that have been proven to work.
13:40 - 14:00 20 mins Free
Connected Consumer
The Voice Control / Voice Activation War
13:40 - 14:10 30 mins Free
Diversity in Tech
PANEL: Secrets of Success: FinTech's leading founders share their tips on how to stand out and succeed in a crowded space
  • Moderator Caroline Plumb - Founder & CEO, Fluidly
  • Monica Kalia - Co-Founder, Neyber
  • Simon Miller - Co-Founder & CEO, Scalable Capital
  • Wendy Jephson - Head of Behavioral Science, Nasdaq
more

The panel aims to discuss the experiences of successful FinTech entrepreneurs, their personal journeys and the knowledge they’ve gained along the way. Special emphasis will be placed on how ‘diversity of talent’ has been instrumental to the success of the companies represented in the discussion.

13:50 - 14:10 20 mins
Shared Mobility & Transportation
Autonomous Driving Mobility Platforms. Knowing the Destination.
  • Speaker Mark Thomas - VP Marketing, Ridecell
more

Autonomous driving has been focused on teaching cars how to drive themselves. But where and how will these cars know where to go? AVs primary use case won’t be for private ownership - AV revolution will be when can be used as a service. Autonomous vehicles will need a platform to direct where and who they pick up.

  • Build a platform will need to verify who is entering and exiting the vehicle when the vehicle is not being used exclusively by an owner
  • Identify to extensive fleet management services required to keep AVs on the road. Incl. Predictive maintenance, automated breakdown towing, recharging, cleaning, detection of left items and acceptable levels of exterior dirt
  • Discuss how carsharing and ridesharing services today are the best way for vehicle manufacturers to best position themselves for the coming autonomous service revolution
13:55 - 14:25 30 mins
Autonomous Vehicles
Advanced Driver Assistance Systems – Safety Under All Circumstances
  • Speaker Stéphane Barbier - Chief Development Officer, TRANSPOLIS
more

With headlines firmly fixed L4 & L5 automation, it's crucial to remember there remains significant development for ADAS technologies. Debate how to further develop the system that will protect people whilst drivers are still part of the equation.

  • Euro NCAP approved, but is that good enough? With regulation covering ADAS in only a narrow set of conditions, pinpoint the systems improvements required to become safe in all situations
  • Assess how applying machine learning algorithms alongside existing ADAS sensor systems can enable a second set of eyes for the ultimate driver failsafe
  • Learn how ADAS technologies, such a sensors, can be integrated with passive safety systems e.g. airbags to radically enhance existing safety systems
14:00 - 14:20 20 mins Free
Connected Consumer
ROI from Consumer IoT - Have We Finally Reached the Tipping Point?
  • Jan Rombolotto - Team Lead Digital Business Innovation, E.ON
more

Until recently, very few consumer IoT solutions and services offered a clear ROI for businesses looking to break into the mass market. This session will explore the following four factors that are rapidly converging, thus creating huge opportunities for business’.

  • Customer centricity and value
  • Solution ecosystems
  • Price per unit economics
  • Digital capabilities as a service
14:10 - 14:40 30 mins
Shared Mobility & Transportation
Auto Mobility as a Service 2.0: Diversifying the Model
  • Speaker James Taylor - Managing Director, DriveNow UK
  • Speaker Lars Klawitter - Executive Director Strategic Business, InMotion Ventures
  • Speaker Powell Kinney - Chief Product Owner – Mobility Services, Toyota Connected
  • Moderator Cyril Maury - Director, Claro Partners
more

One size mobility does not fit all; only offering round trips could turn away potential customers. As such MaaS providers are having to move beyond a single business model for auto mobility. 

  • Create a platform to deliver a hybrid of auto mobility services, incl. free floating, point to point and ride hailing. Allow users to pick the journey most appropriate to the needs of that trip
  • Assess the pros and cons of subscriptions and pay-per minute mobility models. Can both models be successful on the same service?
14:10 - 14:40 30 mins Free
Diversity in Tech
Panel Hosted by Girl Guiding UK: Why We Need Women in AI
more
  • The problem of building AI and the biases it will inherit & why it is crucial that AI is built with equality at the core
  • The risk of AI being built by one demographic… leading to products that only cater to one market
  • How to ensure all traits are considered by a diverse team building a diverse AI future for the planet
14:20 - 14:55 35 mins Free
Connected Consumer
Panel: How are retailers capitalising on evolving smart home technology?
  • Tim Potter - Senior Product Innovation Manager, Dixons Carphone
  • Avril Murphy - VP Sales and Marketing, Neato Robotics
  • Matti Kahola - Senior Analyst, Connected Home Service Manager, Delta EE
more
  • Challenges to overcome the limited consumer demand and reach mass consumption
  • What are the existing retailers’ approaches in educating the smart consumer and how they can be improved?
  • How In-home delivery is changing e-commerce
14:25 - 14:55 30 mins
Autonomous Vehicles
Roborace
  • Speaker Bryn Balcombe - CSO, Roborace
more
14:40 - 15:10 30 mins
Shared Mobility & Transportation
The Mobility Revolution- The Road to an Open Mobility Marketplace
  • Speaker Liad Itzhak - VP Head of HERE Mobility, HERE Technologies
more

Monopolies rarely benefit consumers and often create barriers and limitations by asserting control as to when, where, how and the cost for people to move from A to B. This does not seem like a winning equation for consumers. The future of mobility, to truly function at its greatest efficiency, must be an open market. All mobility service providers should not only be armed with the opportunity, but also the tools & technology to succeed, because that will be how we build a mobility future that is healthy and robust for mobility providers and consumers.

  • Breaking the Monopoly on Mobility and Empowering the Consumer -How can an end to end solution level the mobility playing field?
  • How do we create a winning mobility future for all- cities, municipalities, service providers and consumers?
  • Find out what is your roll in the new mobility ecosystem
14:55 - 15:15 20 mins
Autonomous Vehicles
The Grand Challenge-Unleash the Power of Analytics
  • Speaker Fabian Wilckens - Manager Solutions Engineering Central & Eastern Europe, MapR
more

Analytics and the use of data are today’s business weapon of choice and modern technologies such as those enabling autonomous driving are expanding its potential.

  • Examine what a data-centric IT infrastructure looks like, incl. enhancing existing design to enable data-intensive use-cases such as operating self-driving tech.
  • Identify the middleware component necessary to combine both legacy data and modern data feeds coming in to enable data-intensive services
  • Learn what data-driven applications can be developed, from autonomous driving to wider IoT solutions, and how to develop a successful data-based business
14:55 - 15:25 30 mins
Connected Consumer
Networking Break & Exhibition Visit
15:10 - 15:45 35 mins
Shared Mobility & Transportation
Connectivity & V2X Network Infrastructure: Entering the 5th Generation
  • Speaker James Padden - Head of Roads Technology and Smart Cities, Department for Transport
  • Speaker Guido Gehlen - Automotive and 5G Strategy & Innovations, Vodafone
  • Speaker Pejvan Beigui - CTO, Easymile
more

Is DSRC still alive? Does 5G represent a good return on investment? Create a realistic roadmap for the network required for smart mobility and autonomous vehicles.

  • Examine standards for 5G to understand how this consumer spectrum can bring fully integrate the connected car and smart mobility into the wider IoT
  • Combine network splicing and interoperable networks i.e. DSRC, 5g and satellite to enable complete coverage for seamless connected services as part of a smart transportation network
  • Understand the impact of greater spectrum bandwidth on V2X technology and how this is expediting the rollout of AVs
15:15 - 16:35 80 mins
Autonomous Vehicles
Creative cyber security assessment of autonomous vehicle systems
  • Speaker Andy Davis - Transport Cyber Security Practice Director, NCC Group
more

All of the major OEMs are currently developing autonomous technologies and solutions for their future generations of vehicle. These technologies introduce new cyber security vulnerabilities, some of which require creative assessment techniques to effectively provide cyber security assurance.

 

  • Specialist tools and techniques are used to identify the wireless characteristics of the sensors (Radar/Lidar/Ultrasonic etc.) implemented.. Attack tools are then used to manipulate these signals in an attempt to confuse the vehicle
  • Creative techniques are used to manipulate different combinations of sensor data in an attempt to confuse the onboard sensor fusion technology
  • Adversarial Machine Learning approaches are used to try and “brainwash” the vehicle so it is learning incorrect information, which may result in the vehicle performing actions that may negatively impact safety
15:25 - 15:45 20 mins Free
Connected Consumer
The Rise of Subscription Models for Smart Objects and Devices in Homes
more
  • Curating packages of interoperable devices for different price points, lifestyles, and needs
  • Providing technical support services Device replacement and upgrades
  • Managing Smart Home systems that adapt as lives and needs change
15:45 - 16:10 25 mins
Shared Mobility & Transportation
Networking Break & Exhibition Visit
15:45 - 16:05 20 mins Free
Connected Consumer
Forging Your Route to Mass Market - Smart Home Business Models
  • Mariana Zamoszcyk - Senior Analyst Consumer Services, Ovum
more
16:10 - 16:20 10 mins Free
Shared Mobility & Transportation
TechXLR8: Welcome back from your Chair
16:20 - 16:40 20 mins Free
Shared Mobility & Transportation
London Tech Week Show Headliners
more

The London Tech Week Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

16:20 - 16:30 10 mins Free
Developer Summit
TechXLR8: Welcome back from your Chair
16:25 - 16:35 10 mins Free
Diversity in Tech
TechXLR8: Welcome back from your Chair
16:30 - 16:50 20 mins Free
Developer Summit
London Tech Week Show Headliners
more

The London Tech Week Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

16:35 - 17:30 55 mins
Autonomous Vehicles
Networking Break & Exhibition Visit
16:35 - 16:45 10 mins Free
Connected Consumer
TechXLR8: Welcome back from your Chair
16:35 - 16:55 20 mins Free
Diversity in Tech
London Tech Week Show Headliners
more

The London Tech Week Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

16:40 - 17:10 30 mins Free
Shared Mobility & Transportation
Show Headliner Panel: Challenge the Expected. Change the Future
more

- The role of technology in creating a more positive, valuable working environment

- Diversity, inclusivity & the importance of work beyond a pay check

- Reinforcing the value that having a purpose brings to the business & customers

- How can technology help to bring a purpose to the workplace

16:45 - 17:05 20 mins Free
Connected Consumer
London Tech Week Show Headliners
more

The London Tech Week Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

16:50 - 17:20 30 mins Free
Developer Summit
Show Headliner Panel: Challenge the Expected. Change the Future
more

- The role of technology in creating a more positive, valuable working environment

- Diversity, inclusivity & the importance of work beyond a pay check

- Reinforcing the value that having a purpose brings to the business & customers

- How can technology help to bring a purpose to the workplace

16:55 - 17:25 30 mins Free
Diversity in Tech
Show Headliner Panel: Challenge the Expected. Change the Future
more

- The role of technology in creating a more positive, valuable working environment

- Diversity, inclusivity & the importance of work beyond a pay check

- Reinforcing the value that having a purpose brings to the business & customers

- How can technology help to bring a purpose to the workplace

17:05 - 17:35 30 mins Free
Connected Consumer
Show Headliner Panel: Challenge the Expected. Change the Future
more

- The role of technology in creating a more positive, valuable working environment

- Diversity, inclusivity & the importance of work beyond a pay check

- Reinforcing the value that having a purpose brings to the business & customers

- How can technology help to bring a purpose to the workplace

17:10 - 17:35 25 mins Free
Shared Mobility & Transportation
TechXLR8 Show Headliner: The Future of Space Tech
  • Speaker Eric Béranger - CEO, OneWeb
  • Host Mark Boggett - CEO, Seraphim Capital
more
  • The role of space tech and AI in identifying the changes we need to make to improve lives around the world
  • How perceptions have been changed through earth observation
  • How can data from space help shape smart cities and smart mobility?
  • What is the role of satellites in the future of connectivity?
17:20 - 17:45 25 mins Free
Developer Summit
TechXLR8 Show Headliner: The Future of Space Tech
  • Speaker Eric Béranger - CEO, OneWeb
  • Host Mark Boggett - CEO, Seraphim Capital
more
  • The role of space tech and AI in identifying the changes we need to make to improve lives around the world
  • How perceptions have been changed through earth observation
  • How can data from space help shape smart cities and smart mobility?
  • What is the role of satellites in the future of connectivity?
17:25 - 17:50 25 mins Free
Diversity in Tech
TechXLR8 Show Headliner: The Future of Space Tech
  • Speaker Eric Béranger - CEO, OneWeb
  • Host Mark Boggett - CEO, Seraphim Capital
more
  • The role of space tech and AI in identifying the changes we need to make to improve lives around the world
  • How perceptions have been changed through earth observation
  • How can data from space help shape smart cities and smart mobility?
  • What is the role of satellites in the future of connectivity?
17:30 - 17:40 10 mins Free
Autonomous Vehicles
TechXLR8: Welcome back from your Chair
17:35 - 18:35 60 mins Free
Shared Mobility & Transportation
TechXLR8 End of Day 2 and Drinks Reception
17:35 - 18:00 25 mins Free
Connected Consumer
TechXLR8 Show Headliner: The Future of Space Tech
  • Speaker Eric Béranger - CEO, OneWeb
  • Host Mark Boggett - CEO, Seraphim Capital
more
  • The role of space tech and AI in identifying the changes we need to make to improve lives around the world
  • How perceptions have been changed through earth observation
  • How can data from space help shape smart cities and smart mobility?
  • What is the role of satellites in the future of connectivity?
17:40 - 18:00 20 mins Free
Autonomous Vehicles
London Tech Week Show Headliners
more

The London Tech Week Show Headliners features the leading minds in tech, helping you to identify the opportunities and trends to take back to your workplace and shape your connected future.

The Headliner Stage is open to all TechXLR8 visitors and delegates – further show headliners to be confirmed soon!

17:45 - 18:45 60 mins Free
Developer Summit
TechXLR8 End of Day 2 and Drinks Reception
17:50 - 18:50 60 mins Free
Diversity in Tech
TechXLR8 End of Day 2 and Drinks Reception
18:00 - 18:30 30 mins Free
Autonomous Vehicles
Show Headliner Panel: Challenge the Expected. Change the Future
more

- The role of technology in creating a more positive, valuable working environment

- Diversity, inclusivity & the importance of work beyond a pay check

- Reinforcing the value that having a purpose brings to the business & customers

- How can technology help to bring a purpose to the workplace

18:00 - 19:00 60 mins Free
Connected Consumer
TechXLR8 End of Day 2 and Drinks Reception
18:30 - 18:55 25 mins Free
Autonomous Vehicles
TechXLR8 Show Headliner: The Future of Space Tech
  • Speaker Eric Béranger - CEO, OneWeb
  • Host Mark Boggett - CEO, Seraphim Capital
more
  • The role of space tech and AI in identifying the changes we need to make to improve lives around the world
  • How perceptions have been changed through earth observation
  • How can data from space help shape smart cities and smart mobility?
  • What is the role of satellites in the future of connectivity?
18:55 - 19:55 60 mins Free
Autonomous Vehicles
TechXLR8 End of Day 2 and Drinks Reception
19:35 - 22:35 180 mins
Shared Mobility & Transportation
London Tech Week Tech Night Party
more

Tech Night:London Tech week's official party - Sponsored by Kradle

When: Wednesday 13th June 2018
Where: Shoreditch Town hall

Celebrating the very best of London Tech Week, the Tech Night Party promises to be high energy and lots of fun.  

Come and enjoy great company, drinks, dancing, good music and our very own Unicorn Rodeo!

Who you'll be partying with:

- Startups
- Scale - ups
- Tech Enthusiasts
- AI Summit, TechXLR8 and London Tech Week attendees


To book your ticket, visit 

https://tmt.knect365.com/london-tech-weeks-tech-night/


19:45 - 22:45 180 mins
Developer Summit
London Tech Week Tech Night Party
more

Tech Night:London Tech week's official party - Sponsored by Kradle

When: Wednesday 13th June 2018
Where: Shoreditch Town hall

Celebrating the very best of London Tech Week, the Tech Night Party promises to be high energy and lots of fun.  

Come and enjoy great company, drinks, dancing, good music and our very own Unicorn Rodeo!

Who you'll be partying with:

- Startups
- Scale - ups
- Tech Enthusiasts
- AI Summit, TechXLR8 and London Tech Week attendees


To book your ticket, visit 

https://tmt.knect365.com/london-tech-weeks-tech-night/


19:50 - 22:50 180 mins
Diversity in Tech
London Tech Week Tech Night Party
more

Tech Night:London Tech week's official party - Sponsored by Kradle

When: Wednesday 13th June 2018
Where: Shoreditch Town hall

Celebrating the very best of London Tech Week, the Tech Night Party promises to be high energy and lots of fun.  

Come and enjoy great company, drinks, dancing, good music and our very own Unicorn Rodeo!

Who you'll be partying with:

- Startups
- Scale - ups
- Tech Enthusiasts
- AI Summit, TechXLR8 and London Tech Week attendees


To book your ticket, visit 

https://tmt.knect365.com/london-tech-weeks-tech-night/


20:00 - 23:00 180 mins
Connected Consumer
London Tech Week Tech Night Party
more

Tech Night:London Tech week's official party - Sponsored by Kradle

When: Wednesday 13th June 2018
Where: Shoreditch Town hall

Celebrating the very best of London Tech Week, the Tech Night Party promises to be high energy and lots of fun.  

Come and enjoy great company, drinks, dancing, good music and our very own Unicorn Rodeo!

Who you'll be partying with:

- Startups
- Scale - ups
- Tech Enthusiasts
- AI Summit, TechXLR8 and London Tech Week attendees


To book your ticket, visit 

https://tmt.knect365.com/london-tech-weeks-tech-night/


20:55 - 23:55 180 mins
Autonomous Vehicles
London Tech Week Tech Night Party
more

Tech Night:London Tech week's official party - Sponsored by Kradle

When: Wednesday 13th June 2018
Where: Shoreditch Town hall

Celebrating the very best of London Tech Week, the Tech Night Party promises to be high energy and lots of fun.  

Come and enjoy great company, drinks, dancing, good music and our very own Unicorn Rodeo!

Who you'll be partying with:

- Startups
- Scale - ups
- Tech Enthusiasts
- AI Summit, TechXLR8 and London Tech Week attendees


To book your ticket, visit 

https://tmt.knect365.com/london-tech-weeks-tech-night/