5G Core Summit is part of the Informa Tech Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
Sep 24
Show Filter
Showing of Streams
11:00 - 11:50

Coffee & VIP Speed Networking

More
Showing of Streams
12:50 - 13:55

Networking Lunch, Hosted Lunch Tables & Product Demonstrations

More
Showing of Streams
15:15 - 16:05

Coffee, Networking & Exhibition Visit

More
Showing of Streams
17:30 - 19:30

Cocktail Reception

More
09:00 - 09:10 10 mins
KEYNOTES
Chairperson’s Opening Remarks
09:10 - 09:30 20 mins
Info
KEYNOTES
Host Operator Partner Opening Address: The Industry Requirements for 5G & Accelerating 5G Deployments
  • Enrique Blanco - Global CTIO, Telefónica
  • What are the deployment plans of the enterprise sector?
  • Defining their pain points
  • The drivers for 5G uptake
  • Indentifying and overcoming key barriers to 5G adoption
09:30 - 09:50 20 mins
Info
KEYNOTES
Sponsored Keynote: Building a Fully Connected and Intelligent World with 5G Core
  • Enabling industry using 5G technology
  • What 5G Core will look like
  • Differentiated service support
09:50 - 10:20 30 mins
Info
KEYNOTES
Executive Panel: 5G Ecosystem Creation and Stimulation
  • Incentivising industry
  • Fostering partnerships
  • Evolving the role of the MNO and the vendor
10:20 - 10:40 20 mins
Info
KEYNOTES
Keynote: Cloud Native 5G Core: Industry Claims vs. Reality
  • Franz Seiser - Vice President, Core Network & PaaS and Infrastructure Cloud, Deutsche Telekom
  • Why cloud native 5G core – what are expected benefits?
  • Key challenges to go cloud native; how may we overcome them?
  • Learnings from current hands-on activities
10:40 - 11:00 20 mins
KEYNOTES
Keynote: Creating a 5G Digital Business Platform
  • Lucy Lombardi - Senior Vice President, Digital & Ecosystem Innovation, Telecom Italia
11:00 - 11:50 50 mins
Coffee & VIP Speed Networking
11:50 - 12:10 20 mins
KEYNOTES
Keynote: Building a Future Proof Network Architecture Development Strategy
  • Paul Ceely - Managing Director, Network Strategy, BT
12:10 - 12:30 20 mins
Info
KEYNOTES
Keynote: Introducing the First Mobile Game Streaming Platform Across 5G
  • Vesa Jutila - Co-Founder and CCO, Hatch Entertainment
  • Satisfying the mass gaming market
  • Stream over 100+ games
  • The customer benefits
  • Social gaming like never before
  • Our business model and who we work with 
12:30 - 12:50 20 mins
Info
KEYNOTES
eMBB as a Reliable Consumer Facing Service & the Applications it Will Enable
  • Examining key use cases such as Cloud AR and VR
  • Looking beyond ebb post-consumer-drive deployments
12:50 - 13:55 65 mins
Networking Lunch, Hosted Lunch Tables & Product Demonstrations
13:55 - 14:15 20 mins
Info
DRIVING DIGITAL TRANSFORMATION USING 5G
Industry Use Case: Enhancing Factory Production Process Using 5G Technology
  • Best practice: Applying industrial 5G
  • How can 5G be integrated with industry?
14:15 - 14:35 20 mins
Info
DRIVING DIGITAL TRANSFORMATION USING 5G
Connectivity and Computing: Building a Business Enablement Platform With MEC
  • Extreme User Experience Guarantee anytime anywhere through “Connection + Computation”
  • Codeless Integration of 3rd-Party Applications through Open Computing Platform
  • One Click Running User Plane: Plug & Play, Maintenance Free
14:35 - 14:55 20 mins
Info
DRIVING DIGITAL TRANSFORMATION USING 5G
UHD Video Case Study: 5G Enabling Video Service Innovation
  • What new opportunities does 5G bring to the live broadcast industry
  • What are the opportunities and challenges of 5G enabled VR
14:55 - 15:15 20 mins
Info
DRIVING DIGITAL TRANSFORMATION USING 5G
Automotive Case Study: 5G Becomes a Key Factor in Redfining Automotive Industry
  • What new use cases does 5G bring to the automobile sector?
  • What technical and business challenges does 5G automotive bring?
15:15 - 16:05 50 mins
Coffee, Networking & Exhibition Visit
16:05 - 16:25 20 mins
Info
EDGE CLOUDS & NETWORK SLICING
International MEC Use Case
  • Smart Campus: Easy mobile office, campus security guarantees
  • Enabling Cloud AR/VR innovation
  • Intelligent manufacturing: Enhancing factory production processes
  • Autonomous driving under extreme conditions
16:25 - 16:45 20 mins
Info
EDGE CLOUDS & NETWORK SLICING
ETSI 5G PoC Program on Autonomics in Orchestration, Management & Slice-Control
  • Muslim Elkotob - Principal Solutions Architect, Vodafone and Member of TC INT Working Group
  • About ETSI Core Network and Interoperability Testing Committee (TC INT)
  • Business views of the overall ETSI TC INT/AFI WG 5G PoC
  • ETSI GANA Model as Multi-Layer AI Framework for Multi-Layer Autonomic Management & Control
  • Federation of GANA Knowledge Planes for E2E Autonomic (Closed-Loop) Service Assurance of 5G Slices across the various network segments/domains (RAN, MEC, X-Haul, Core Network)
  • QoS Framework for Services delivered within a specific 5G Slice Type: QoS Classes; Prioritization of Slices; and Definitions of QoS Classes and SLAs as inputs to  GANA Knowledge Plane Platforms for Autonomic Service Assurance
16:45 - 17:05 20 mins
Info
EDGE CLOUDS & NETWORK SLICING
Network Slicing in Public and Private 5G Networks
  • Examing deployment options
  • Creating separation between for various public and public use cases using network slicing
17:05 - 17:25 20 mins
Info
EDGE CLOUDS & NETWORK SLICING
Lightweight Cloud Slicing: The NECOS Project
  • Luis Miguel Contreras Murillo - Technology Expert at Global CTIO Unit, Telefónica
  • Raquel Lafetá - Researcher, University of Uberlândia, Brazil
  • Lightweight slicing
  • Cloud federation
  • VIM / WIM on demand
17:25 - 17:30 5 mins
EDGE CLOUDS & NETWORK SLICING
Chairperson’s Closing Remarks
17:30 - 19:30 120 mins
Cocktail Reception