Telecoms, Media & Technology is part of the Knowledge and Networking Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa
May 16
Show Filter
09:00 - 09:50 50 mins
Main agenda
HOT SEAT PANEL DISCUSSION: How to accelerate the growth of the MVNO market in the Latam market?
  • PANEL Leonardo Casallas - IT Strategy Consultant, I-NEW
  • PANEL Ricardo Atlaco - CVS Business Development Manager - LatAm, MAHINDRA COMVIVA
  • PANEL Victor Treviño - President, Cierto, Mexico
more

- Assessing the potential of the OTT business models

- How can MVNO utilise the new models?

- Developing new value added services including international voice & chat, community content and mobile money

This panel will consist of 4 fixed panelists and one hot seat to be changed every few minutes. Anyone from the audience can apply to join the panel if they want to.

09:50 - 10:30 40 mins
Main agenda
PANEL DISCUSSION: Wholesale vs. Retail Offer
  • PANEL Boris Velandia - Wholesale Business Director, Telefonica Moviles
  • PANEL Nicolás Borges - Director of Strategy, CONSORCIO ALTÁN
  • PANEL Gretta Gonzalez - General Manager, FLASH MOBILE
more
10:30 - 11:10 40 mins
Main agenda
Coffee Break & Networking
11:10 - 11:50 40 mins
Main agenda
Telecable, the Mobilized Cable TV Operator
  • Luis Ángel Vázquez Cobreros - Mobility Manager – Enterprise Business Development, TELECABLE SPAIN
more
11:50 - 12:20 30 mins
Main agenda
Data-Driven Customer Experience: Business Intelligence & Engagement Toolbox for MVNOs
  • Alberto Escobar - Socio y Director, CX Team
more
12:20 - 12:50 30 mins
Main agenda
Future-proofing MVNOs
  • G V Kumar - Founder, CEO and Managing Director, XIUS
more
12:50 - 13:20 30 mins
Main agenda
MVNO in Argentina: Status and Next Steps
  • Jose Maria Marquez - Director Nacional de Regulación de Tecnologías de la Información y las Comunicaciones, MINISTERIO DE COMUNICACIONES ARGENTINA
more
13:10 - 13:40 30 mins
Main agenda
TaaS, Telco as a Service. First Experiences of Infrastructure in the Cloud
  • Mateo Leal - Sales Manager, JSC INGENIUM
more
13:40 - 15:10 90 mins
Main agenda
Lunch & Networking
15:00 - 15:50 50 mins
Main agenda
FreedomPop’s Business Models in its International Expansion
  • panel Nicholas Constantinopoulos - CEO –Europe, FreedomPop
  • panel German Olivera - Country General Manager, FREEDOM POP MÉXICO
more

- Entering new markets using proven business models

- Dealing with different regulatory regimes and partnering with regional operators

- Assessing the ARPU in different regions and adjusting your value proposal accordingly

15:40 - 16:10 30 mins
Main agenda
How to Create Value in a Social Niche MVNO
  • Raul Santamaría y Santamaría - CEO & Founder, SIMPATI MOBILE
more
16:10 - 17:10 60 mins
Main agenda
PANEL DISCUSSION: Candidate MVNOs on the region: Pros and Cons to be a MVNO
  • panel Vicente López - Director de Desarrollo de Negocios y Ventas para Gobierno, MOTOROLA
  • panel Hugo Villanueva - Director General, TOKA MÓVIL
  • panel Carlos Bello - Socio Fundador, BGBG
  • panel Kristian Kuhn - Founder/CEO, SIMPLII
more

- What attracts you to the MVNO market? What are the opportunities?

- How long does it take to set up an MVNO business considering the current regulatory regime and investment sentiment?

 - What obstacles have you faced and how they can be overcome?